Închide meniul

Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid! A învins-o pe Sloane Stephens și e în turul 2

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2023, 9:15

Reclamă
Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid! A învins-o pe Sloane Stephens și e în turul 2

Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid

Jaqueline Cristian, în timpul unui meci / Profimedia

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid. Românca de pe locul 168 WTA a trecut de americanca Sloane Stephens, locul 48 mondial, scor 5-7, 6-4, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat două ore şi 24 de minute și Jaqueline a avut o revenire spectaculoasă, dacă ținem cont că a fost condusă cu 3-1 și 4-2, în setul secund. În decisiv, cele două au mers cap la cap, iar finalista de la Rolland Garros 2018 a cedat la final.

Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Madrid

În turul doi, Cristian va evolua contra rusoaicei Anastasia Potapova, locul 25 mondial. Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, prima fiind adjudecată de rusoaică.

Tot la Madrid, dar în primul tur, Gabriela Ruse, locul 158 mondial, a fost învinsă de sportiva franceză Alize Cornet, locul 71 WTA, scor 6-7 (8), 6-4, 6-3, după un meci care a durat două ore şi 51 de minute.

În turul doi la Madrid mai sunt calificate Ana Bogdan, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, care joacă joi.

Reclamă
Reclamă

Irina Begu, lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură

Irina Begu a fost lăudată de Martina Navratilova, în sezonul de zgură. Fosta mare campioană susţine că românca se numără printre sportivele de dincolo de top 20 WTA care pot crea surprize pe zgură, la Madrid, Roma şi Paris.

În afara jucătoarelor de pe primele locuri WTA, care evident că sunt favorite şi în opinia Martinei Navratilova, fosta sportivă este de părere că sunt şi alte sportive care nu trebuie ignorate.

“Irina-Camelia Begu (Nr.35): Iată o statistică surprinzătoare pentru tânăra de 32 de ani din România. Dintre jucătoarele clasate în prezent în Top 50, ea are al treilea cel mai mare număr de victorii în carieră pe zgură, după Simona Halep şi Victoria Azarenka, cu 104.

Reclamă

„Cu siguranţă o posibilă surpriză”, a spus Navratilova. „Nu mi-aş dori să o văd pe partea mea de tablou”, este descrierea româncei din materialul de pe site-ul WTA.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:11

Marius Croitoru, out de la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu a ales deja noul antrenor

16:02

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și