Închide meniul

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep: ”Dacă e găsită vinovată, îi va pune capăt carierei”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:38

John McEnroe vine cu un verdict dur despre Simona Halep. Campioana noastră a ieșit pozitivă la Roxadustat în timpul unui test dat la US Open și legendarul tenismen susține că, dacă va fi considerată vinovată, Simo își va încheia cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este judecată la Sports Resolutions și, dacă va fi găsită vinovată, ea mai poate merge și la TAS. În acest moment, Simo ar avea și anumite documente care susțin că suplimentul nutritiv ar fi fost prescris de o persoană cu autoritate.

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus McEnroe, citat de eurosport.ro.

Câţi bani pierde Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Ion Ţiriac a dezvăluit câţi bani pierde Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Fostul sportiv susţine că românca încasează 10 milioane de euro anual, sumă pe care ar putea să o rateze din cauza scandalului în care este implicată.

Reclamă

Ion Ţiriac a comentat situaţia Simonei Halep, şi este de părere că o sportivă ajunsă la vârsta de 31 de ani nu ar fi avut nevoie de substanţe interzise. Mai mult decât atât, omul de afaceri susţine că româncei i s-a luat şansa de a câştiga 10 milioane de euro, atât cât ar fi putut încasa pe perioada suspendării.

„Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Cum să facă? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină. După șase luni, opt luni, un an, când nu o să mai joace? Cine e de vină? E sport profesionist.

Ea într-un an face 10 milioane (n.r. de euro). Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame. Nu cred că au fost manipulate (n.r. probele). Manipulată a fost proba Andreei Răducan. Dacă ceva a fost în probă, trebuie văzut de unde, cum și ce!

Reclamă 4 / 0/3

Nu poate să își dea Simona Halep singură seama. Dar oamenii care au fost în jurul ei trebuie să știe de unde vine treaba asta. Că a luat un medicament, că a luat o hrană, că a luat nu știu ce și e periclitată cu ceva, se poate. Dar ea trebuie să demonstreze. Adică ăia te acuză și tu trebuie să demonstrezi. Și demonstrația asta uite că trenează”, a declarat Ion Ţiriac, pentru prosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și