Închide meniul

Juan Martin Del Potro, unul dintre cei mai iubiți jucători din circuit, aproape de retragere! Declarații cu lacrimi în ochi: ”Trăiesc un coşmar”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 10:36

Juan Martin Del Potro, unul dintre cei mai iubiți jucători din circuit, aproape de retragere! Declarații cu lacrimi în ochi: ”Trăiesc un coşmar”

Juan Martin Del Potro ar putea reveni pe terenurile de tenis

Getty Images

El ar trebui să revină, marţi, pe teren, la turneul de la Buenos Aires, după 962 de zile de absenţă din circuit, cauzată de o accidentare la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Martin Del Potro, aproape de retragere

Totuşi, într-o conferinţă de presă, el şi-a exprima îndoielile cu privire la viitorul său în tenis. „E mai mult un rămas bun decât o revenire. Genunchiul mă face să trăiesc un coşmar”, a declarat el.

Victima a accidentărilor repetate de-a lungul carierei sale, în special la ambele încheieturi, Del Potro, câştigător al US Open în 2009, a suferit patru operaţii la genunchi în ultimii trei ani. Acum, el este pe locul 757 în lume.

Tenismenul de 33 de ani are în palmares, în total, 22 de trofee la simplu plus alte 13 finale pierdute. El a câştigat aproape 26 de milioane de dolari din tenis în carieră, dar este la un pas de faliment din cauza investiţiilor proaste făcute de tatăl său, care i-a gestionat banii.

Drama uriașă trăită de Juan Martin Del Potro

Del Potro nu joacă de aproape trei ani, fiind accidentat. Din cauza investiţiilor proaste el a pierdut 30 de milioane de dolari. Daniel Del Potro, tatăl tenismenului, a murit în 2021, moment în care sportivul a descoperit datoriile acumulate.

Reclamă

Sportivul mai are 3 milioane de dolari în conturi, o sumă foarte mare pentru oamenii de rând, însă derizorie dacă se iau în calcul câştigurile lui Del Potro de-a lungul carierei.

Banii sportivului au fost gestionaţi de tatăl său, Daniel Del Potro, însă acesta a făcut investiţii foarte riscante şi a adus familia în pragul falimentului. Daniel Del Potro a murit în 2021.

“A luat în arendă 9000 de hectare, plus a închiriat echipamente pentru a planta soia. Însă nu avea cunoştinţele necesare şi a ajuns să fie îndatorat”, a declarat o sursă pentru La Cronica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și