Închide meniul

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia! „Intrarea lui în ţară ar fi o palmă în faţă pentru acei oameni din Australia care s-au vaccinat”

Dan Roșu Publicat: 10 octombrie 2022, 13:03 / Actualizat: 10 octombrie 2022, 15:04

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia! „Intrarea lui în ţară ar fi o palmă în faţă pentru acei oameni din Australia care s-au vaccinat

Novak Djokovic va participa la World Tennis League, în direct şi exclusivitate AntenaPLAY (19 - 24 decembrie)

Novak Djokovic, pe terenul de tenis / Profimedia Images

  • Novak Djokovic a fost deportat din Australia, la începutul anului
  • Sârbului i se cere interzicerea la Australian Open 2023

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia! Karen Andrews, fost ministru al afacerilor interne, deputat al opoziţiei în prezent, susţine menţinerea interdicţiei pentru ca Novak Djokovic să nu poată juca la Australian Open în 2023, în pofida relaxării restricţiilor privind pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ianuarie, Djokovic a fost deportat din Australia, unde urma să participe la primul Grand Slam al anului, din cauză că a refuzat să se vaccineze. Fostul număr unu mondial este interzis în Australia până în 2025, dar actualul guvern poate ridica interdicţia de viză pe trei ani.

Lui Novak Djokovic i se cere interzicerea în Australia!

În luna iulie, Australia a renunţat la regula care impune călătorilor străini să furnizeze dovezi privind vaccinarea contra Covid-19, iar campionul sârb aşteapă noutăţi pozitive în tentativa de a juca anul viitor la Melbourne.

Reclamă

Andrews susţine însă că modificare regulii nu ar trebuie să aibă influenţă în cazul lui Djokovic şi că intrarea lui în ţară ar fi „o palmă în faţă pentru acei oameni din Australia care au făcut ceea ce trebuie şi s-au vaccinat.

De ce ar trebui lui Novak Djokovic să i se permită să intre înapoi în ţară pur şi simplu pentru că este un jucător de tenis de nivel înalt cu multe milioane de dolari? Nu ar trebui să fie doar o regulă pentru (el) şi altă regulă pentru toţi ceilalţi”.

Reclamă

Djokovic, de nouă ori campion la Australian Open, nu a putut să călătorească la New York pentru US Open deoarece nu a fost vaccinat, dar el a spus că nu regretă că a ratat două dintre cele patru turnee de Grand Slam ale anului.

Novak Djokovic a vrut să dea în judecată Guvernul Australiei

Liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Dkojovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

„Este bine cunoscut faptul că Novak și familia lui simt că Nole a fost tratat foarte rău în hotelul de carantină din Melbourne. Mama lui a dezvăluit că era plin de purici și viermi. A fost ținut în condiții groaznice”, a spus Edoardo Artaldi, unul dintre apropiații liderului ATP, citat de The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile