Închide meniul

Mama lui Novak Djokovic și-a ieșit din minți după scandalul din Australia. Acuzații incredibile pentru autoritățile de la Melbourne. „E o chestiune politică!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2022, 21:14

Mama lui Novak Djokovic și-a ieșit din minți după scandalul din Australia. Acuzații incredibile pentru autoritățile de la Melbourne. „E o chestiune politică!

Novak Djokovic, în centrul unu scandal imens

profimedia

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, unde condițiile din cameră sunt precare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Novak Djokovic și-a ieșit din minți după scandalul din Australia

„E foarte dificil pentru mine să trec peste asta. Nimeni nu merită un astfel de tratament, mai ales el. Asta este o chestiune politică, din care el nu poate fac parte, e un scandal. Să îl pui în hoteluri mizerabile, să nu-l lași să ia legătura cu noi, ăsta e un tratament fără precedent”, a spus Dijana Djokovic.

Novak Djokovic a făcut apel și va fi judecat luni. Sârbul nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Pentru ca jucătorii să poată participa la Australian Open, este obligatoriu ca aceștia să fie imunizați.

Citește și:

Detalii incredibile despre calvarul lui Novak Djokovic

Căpitanul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Viktor Troicki, a declarat că Novak Djokovic a fost trimis la un hotel în care condiţiile sunt „mizerabile”, fiind nevoit să stea alături de refugiaţi sau migranţi.

„Este un coşmar pentru sport. Niciodată un sportiv, nu doar un tenismen, ci unul dintre cei mai mari campioni ai lumii, nu a fost niciodată tratat în acest fel, torturat în aşa fel. E un scandal uriaş, care nu are nicio legătură cu tenisul sau sportul, e doar politic.

Reclamă

Guvernul federal australian a decis să-şi arate puterea şi să dea un exemplu. Lui Novak i s-a dat o scutire să meargă acolo, totul era clar, şi că nu mai e valabil acum, e o glumă. (…) Tot ce ştiu este că se află în condiţii mizerabile într-un hotel cu refugiaţi sau migranţi. Nu aşa ar trebui să tratezi un campion de calibrul său, câştigător de nouă ori la Australian Open”, a declarat Troicki, conform lefigaro.fr.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și