Închide meniul

Mărturia unei românce după ce a văzut-o pe Serena Williams dezbrăcată: "Am rămas timp de o săptămână şocată"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 6:54

Mărturia unei românce după ce a văzut-o pe Serena Williams dezbrăcată: "Am rămas timp de o săptămână şocată"

Bestimage / Stuart Weitzman via Hepta

Serena Williams a şocat-o pe Alexandra Cadanţu

Candanţu a spus că a rămas şocată în momentul când a văzut-o pe Serena Williams dezbrăcată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea.

Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a spus Alexandra Cadanțu pentru gsp.ro.

Alexandra Cadanţu a ieşit din Top 100

Alexandra Cadanţu se află pe locul 292. Jucătoarea din România a ieşit din Top 100, după o perioadă în care a fost măcinată de accidentări. Cea mai bună clasare a fost fost locul 59 WTA, poziţie ocupată în 2014.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și