Închide meniul

Mats Wilander a dezvăluit care sunt atuurile Simonei Halep în lupta pentru trofeul de la Wimbledon 2022

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2022, 8:32

Mats Wilander a dezvăluit care sunt atuurile Simonei Halep în lupta pentru trofeul de la Wimbledon 2022

Mats Wilander a dezvăluit care sunt atuurile Simonei Halep în lupta pentru trofeul de la Wimbledon 2022

Mats Wilander, în cadrul unui eveniment / Profimedia Images

Mats Wilander a dezvăluit care sunt atuurile Simonei Halep în lupta pentru trofeul de la Wimbledon 2022. Jocul mult mai agresiv arătat pe iarbă și experiența celor două titluri de Grand Slam adjudecate cântăresc în duelurile contra jucătoarelor care încă nu și-au trecut în cont o finală majoră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Expertul susține și că, în meciurile cu Paula Badosa și Amanda Anisimova, Simona Halep a arătat un tenis de un nivel extrem de ridicat, care ne-a adus aminte de cel practicat în finala din 2019 de la All England Club. Atunci, o învingea în mai puțin de o oră pe Serena Williams.

Mats Wilander a dezvăluit care sunt atuurile Simonei Halep în lupta pentru trofeul de la Wimbledon 2022

”Mi se pare că Halep este mai agresivă acum. Cred că acum îi place foarte mult să joace pe iarbă, se mișcă foarte bine în teren. Nu are niciun fel de problemă dacă mingea sare foarte sus, sau dacă mingea se află foarte jos. Lovește bine în orice situație.

Simona are în bagaj două trofee de Grand Slam și a ocupat în trecut locul 1 mondial. Cu siguranță le intimidează pe celelalte jucătoare, are acest avantaj. Contează mult și statutul, nu trebuie doar să lovești mingea foarte puternic și să încerci să-ți scoți adversarul din teren. Până acum, în meciurile Simonei Halep de la Wimbledon am văzut un tenis jucat la cel mai înalt nivel”, a spus Wilander, citat de playsport.ro.

Patrick Mouratoglou o caracterizează pe Simona Halep

O altă armă a Simonei Halep este colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Începută cu 3 luni în urmă, i-a readus nivelul de încredere pierdut în urma celei mai dure accidentări din carieră. Acum, Simo e la două meciuri de încă un trofeu de Grand Slam.

Reclamă

”Ne place foarte mult ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine. Să fim pe teren și să ne trezim în fiecare dimineață pentru a munci este o plăcere pentru amândoi. După cum spunea Mike Tyson, niciun boxer nu este mai periculos decât un boxer fericit. Avem aici o jucătoare de tenis fericită.

Pe de-o parte, acesta este motivul pentru care joacă atât de bine. Este o jucătoare fabuloasă. Să lucrez cu ea este o oportunitate pentru mine. Are o mare personalitate, care merită să fie descoperită. Cu cât o cunoști mai bine, cu atât o iubești mai mult”, a spus Mouratoglou, citat de tennismajors.com.

Simona Halep – Elena Rybakina, duel pentru finala de la Wimbledon 2022

Simona Halep a avut un parcurs de vis până acum la Wimbledon și visează să câștige un nou trofeu la Londra, după cel din 2019. „Simo” s-a calificat pentru a 3-a oară în penultimul act la Grand Slam-ului de la All England, acolo unde se va duela cu Elena Rybakina.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) și Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, iar jucătoarea noastră conduce cu 2-1. Cele două s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când sportiva din Constanța s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3.

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a eliminat pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să piardă vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set cedat de sportiva din Kazahstan a venit în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Simona Halep – Elena Rybakina, duel din semifinalele de la Wimbledon 2022, se joacă azi, de la ora 17:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și