Închide meniul

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:50

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

"Cel mai ușor pentru a-ți face reclamă e să creezi o imagine negativă sau să spui ceva rău. Dacă ar fi spus ceva de bine la adresa domnului Țiriac ar fi fost ceva normal. E greu să vii și să vorbești așa despre Ion Țiriac, care este o legendă în lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că există colțișor de pe globul ăsta unde să nu fi apărut numele lui sau să nu fi fost implicat în ceva. În momentul în care se ridică la adunările Federației Internaționale, nu mișcă nici musca! Lumea face poze, ia autografe. Este văzut ca una dintre marile personalități ce și-au pus amprenta asupra evoluției tenisului", a spus Cosac, la gsp.ro. 

Ion Ţiriac l-a ignorat pe Alexis Ohanian

După meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, de la Australian Open 2021, Alexis Ohanian, soţul Serenei, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Ion Ţiriac. Cu toate acestea, miliardarul a preferat să îl trateze cu indiferenţă pe soţul lui Williams. Dezvăluirea a fost făcută de Cosmin Hodor, apropiat al lui Ion Țiriac, dar și al Simonei Halep.

"A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. ă vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a explicat Hodor.

Scandal între Ion Ţiriac şi familia Serenei Williams

Ion Ţiriac a fost primul care a atacat-o pe deţinătoarea de 23 de turnee de Grand Slam. ”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Reclamă

Soţul Serenei Williams l-a taxat imediat pe Ion Ţiriac. "E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac​", a scris soţul Serenei Williams pe Twitter, la finalul partidei pe care Serena a câştigat-o la Melbourne. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și