Închide meniul

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep, după victoria cu Alize Cornet, de la Roma

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2022, 9:47

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep, după victoria cu Alize Cornet, de la Roma

Simona Halep se antrenează alături de Patrick Mouratoglou / Profimedia

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep a venit chiar la o postare a campioanei noastre. Simo a lăudat atmosfera de la Foro Italico, iar antrenorul ei a reacționat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și-a luat revanșa în fața lui Alize Cornet, după maratonul de la Australian Open 2022. Mai mult, Simo a învățat și din greșelile făcute la ultima înfrângere, cu Ons Jabeur, ea având răspuns pentru scurtele trimise de Cornet.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou pentru Simona Halep

„Fantastică treabă astăzi, Simona”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou. „Început câştigător la Roma. Mulţumesc tuturor pentru susţinere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară”, a scris Halep, pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 39 WTA, în turul I al turneului de la Roma. Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 13.176 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Reclamă

Reacția Simonei Halep după victoria cu Alize Cornet

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Roma, după o victorie în fața unei adversare care o conducea la ”directe” cu 4-1. Ea nu a trecut cu ușurință peste eșecul de la Melbourne, din acest an.

„A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci. A fost puțin mai bine, sunt bucuroasă că am câștigat și îl aștept pe următorul.

Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi. Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazia„, a declarat Simona Halep pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Danielle Collins, în turul 2 de la Roma

Simona Halep o va întâlni în turul 2 de la Roma pe Danielle Collins, ocupanta locului 9 WTA şi favorită 7. Cele două s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile.

Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Danielle Collins a avut un început de an spectaculos şi s-a calificat până în finala de la Australian Open, unde a fost învinsă de Ashleigh Barty. Pe traseu, ea le-a eliminat pe Mertens, Cornet sau Swiatek.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina. De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Recomandări
  • Simona Halep – Alize Cornet 6-4, 6-4
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și