Închide meniul
VIDEO

Mihaela Buzărnescu a fost trimisă să se schimbe la vestiar! A încălcat regulile stricte de la Wimbledon

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2022, 14:28

Mihaela Buzărnescu a fost trimisă să se schimbe la vestiar! A încălcat regulile stricte de la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu a fost trimisă să se schimbe la vestiar

MIhaela Buzărnescu, înaintea meciului cu Schunk / Captură Eurosport

Mihaela Buzărnescu a fost trimisă să se schimbe la vestiar, înaintea meciului cu Nastasja Schunk, din primul tur de la Wimbledon 2022. Românca nu era îmbrăcată în alb complet, aşa cum obligă tradiţia de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a stat mai multe zeci de secunde pe teren, alături de supervizori, Mihaela Buzărnescu a ajuns la vestiare pentru a înlocui ceea ce se pare că a fost o bluză neagră pe care o purta pe sub echipamentul de joc.

Mihaela Buzărnescu a fost trimisă să se schimbe la vestiar, înaintea meciului cu Nastasja Schunk

Chiar dacă a încercat să le explice oficialilor că nu încalcă regulamentul de la Wimbledon, aceştia nu au stat pe gânduri şi românca nu a început meciul până nu a scăpat de bluza neagră.

Mihaela nu a fost afectată de întârzierea partidei. Ea a câştigat partida cu sportiva din Germania, cu 6-4, 6-2. În turul 2, ea se va duela cu învingătoarea dintre Coco Gauff şi Gabriela Ruse.

Reclamă

Mihaela Buzărnescu a trecut peste despărțirea de Mario Dulca

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după despărțirea de Marco Dulca, jucătorul de la Chindia Târgoviște.

„Este un subiect destul de delicat și nu aș vrea să intru în detalii. Ceea ce este pe plan emoțional este lăsat deoparte față de partea profesională. Pentru mine contează partea profesională acum, enorm, și pe asta mă bazez.

Sper să fie din ce în ce mai bine. Faptul că sunt sănătoasă și pot să joc este cel mai important lucru. Și liniștită… sigur, vor veni toate la un moment dat. Mă bucur că sunt sănătoasă.”, a spus Mihaela Buzărnescu, la plecarea spre Polonia, alături de echipa de Billie Jean King Cup.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și