Închide meniul

Modificare de ultimă oră în staff-ul Simonei Halep! Românca face orice ca să revină la forma de vârf. „Toată lumea este acasă acum!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:12

Modificare de ultimă oră în staff-ul Simonei Halep! Românca face orice ca să revină la forma de vârf. „Toată lumea este acasă acum!

Modificare în staff-ul Simonei Halep

Antena Sport

Toată lumea este acasă acum. Vă mulțumesc băieți pentru că sunteți în echipa-familia mea. Să muncim, dar mai întâi să zâmbim. Pentru Teo, zâmbetul este o lucrare în curs„, a scris Simona Halep, pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teo Cercel a revenit în staff-ul Simonei Halep

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-a despărțit de Teo Cercel în ianuarie 2020, după Australian Open. „Simo”, care a ajuns atunci până în semifinale la Melbourne, a fost învinsă de Garbine Muguruza. Româncă l-a considerat vinovat pe Teo Cercel și l-a dat afară din staff-ul ei.

Teo Cercel era cel mai vechi om din staff-ul Simonei Halep, cu care colabora din 2013. Ulterior, după despărțirea de Halep, Cercel a mai lucrat și cu Sorana Cîrstea.

Citește și:

Simona Halep termină anul 2021 pe locul 20 WTA

Simona Halep se menţine pe locul 20 WTA, cu 2.576 de puncte, în clasamentul WTA publicat luni. Aceasta este cea mai slabă clasare pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România la sfârşit de sezon din 2012, când a fost pe locul 37. Anul 2013 a fost ultimul, până în prezent, în care ea a fost în afara Top 10 WTA.

Reclamă

Halep a urcat de pe locul 22 WTA până pe locul 20 mondial săptămâna trecută, o ierarhie publicată cu întârziere de WTA, după încheierea Turneului Campioanelor.

Pe ce locuri sunt celelalte românce

– Sorana Cîrstea se menţine pe locul 38, cu 1.617 de puncte;
– Irina Begu se menţine pe locul 60, cu 1.076 puncte;
– Jaqueline Cristian se menţine pe locul 71, cel mai bun din carieră la final de an, cu 954 de puncte;
– Elena-Gabriela Ruse se menţine pe locul 85, cel mai bun din carieră la final de an, cu 859 de puncte;
– Ana Bogdan a coborât o poziţie, până pe locul 113, cu 696 de puncte;
– Mihaela Buzărnescu a coborât o poziţie, până pe locul 122, cu 615 de puncte;
– Irina Bara a coborât o poziţie, până pe locul 133, cu 573 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Modificare de ultimă oră în staff-ul Simonei Halep
  • „Simo” face orice ca să revină la vârf

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și