Închide meniul
VIDEO

Momente halucinante pe terenul de tenis! Un junior i-a dat o palmă adversarului, iar familiile celor doi s-au luat la bătaie

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 10:08

Momente halucinante pe terenul de tenis! Un junior i-a dat o palmă adversarului, iar familiile celor doi s-au luat la bătaie

Michael Kouame şi-a pălmuit adversarul după eşec

Captură Twitter

  • Momente halucinante pe terenul de tenis
  • Un junior i-a dat o palmă adversarului, iar familiile celor doi s-au luat la bătaie

A fost nebunie totală în cadrul competiției ITF J5 din Accra, capitala Ghanei. Michael Kouame, un junior în vârstă de doar 15 ani, i-a dat o palmă adversarului său, Raphael Nii Ankrah, în vârstă de 16 ani, iar familiile celor doi s-au luat la bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Kouame a pierdut duelul cu Raphael Nii Ankrah, scor 6-2, 7-6, 6-7, iar tânărul sportiv nu a putut suporta eşecul. Din cauza frustrării, acesta i-a dat o palmă adversarului la final, când ar fi trebuit să îl strângă de mână.

Michael Kouame i-a dat o palmă adversarului, iar familiile celor doi s-au luat la bătaie

La doar câteva momente după ce i-a dat o palmă adversarului, conflictul a escaladat, iar familiile celor doi jucători s-au luat la bătaie pe teren. Michael Kouame a luat-o la fugă în momentul în care rudele adversarului său şi-au ieşit din minţi şi au vrut să îi aplice o „corecţie”.

Reclamă

Carlos Alcaraz, cel mai tânăr câştigător la Miami

Carlos Alcaraz, locul 16 ATP, a câştigat, duminică, turneul Masters 1.000 de la Miami, după ce l-a învins, în finală, cu scorul de 7-5, 6-4, pe norvegianul Casper Ruud, locul 8 ATP. Alcaraz s-a impus după o oră şi 52 de minute şi a devenit cel mai tânăr jucător care câştigă Miami Open în istoria de 37 de ani a turneului. Vechiul record era deţinut de Novak Djokovic, care a câştigat turneul de la Miami în 2007, la doar 19 ani.

Reclamă

Totodată, el ocupă locul al treilea în clasamentul tinerilor care au câştigat un turneu de Masters Series, în 283 de competiţii, din 1990.

Doar americanul Michael Chang (Toronto, 1990) şi spaniolul Rafael Nadal (Monte Carlo, 2005) au fost mai tineri decât Alcaraz, 18 ani şi 333 de zile, când au câştigat tureele respective.

Anterior, la Miami, cel mai tânăr învingător a fost sârbul Novak Djokovici, când avea 19 ani, în 2007. Campionul Miami Open va primi un premiu de 1.231.245 de dolari şi 1.000 de puncte ATP, iar învinsul, 646.110 dolari şi 600 de puncte ATP. Jucătorul spaniol, aflat la al treilea trofeu din carieră, va urca până pe locul 11 în clasamentul ATP.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jaqueline Cristian, eliminată dramatic în primul tur la turneul de la Auckland
Tenis • 1 ian., 11:32
Jaqueline Cristian, eliminată dramatic în primul tur la turneul de la Auckland
Simona Halep, la US Open 2022
Tenis • 14 dec., 23:22
Simona Halep se teme că va fi nevoită să se retragă din tenis: „Probabil va fi sfârşitul carierei mele”
Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
Tenis • 13 dec., 12:24
„Nu am chef să mai joc tenis”! Anunţul lui Nick Kyrgios îi sperie pe fanii rebelului jucător australian!
"Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren"
ATP • 15 oct., 11:19
„Carlos Alcaraz nu se mai distrează pe teren”. Mats Wilander a analizat ultimele luni ale spaniolului. Concluzia suedezului
Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal
Tenis • 11 oct., 0:12
Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat: „Respectul meu depăşeşte orice părere negativă”