Închide meniul
VIDEO

Momentul în care Novak Djokovic a început să cânte pe teren, la US Open 2023. Melodia perfect aleasă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2023, 9:34

Momentul în care Novak Djokovic a început să cânte pe teren, la US Open 2023. Melodia perfect aleasă

Momentul în care Novak Djokovic a început să cânte pe teren, la US Open 2023

Novak Djokovic, la ceremonia de premiere de la US Open 2023 / Profimedia Images

Momentul în care Novak Djokovic a început să cânte pe teren, după finala de la US Open 2023, a venit în timpul unui interviu acordat pentru ESPN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nole a fost provocat de reporterul ESPN să cânte o melodie celebră a lui Frank Sinatra, ”My Way”. Sârbul nu a stat pe gânduri și a cântat o strofă.

Momentul în care Novak Djokovic a început să cânte pe teren

Novak Djokovic a avut o foaie în față cu versurile și a fost ajutat de reporter. Melodia a fost considerată potrivită pe rețelele de socializare. Fanii au făcut legătura cu momentul în care sârbul a ratat mai multe prezențe la Grand Slam-uri, după ce și-a menținut decizia de a nu se vaccina.

”Am înfruntat totul și am stat drept și am făcut totul în felul meu”, au fost ultimele versuri pe care Djokovic le-a cântat cu mândrie.

Reclamă

Novaj Djokovic, 24 de turnee de Grand Slam în carieră

Novak Djokovic, locul 2 ATP, a câştigat US Open, învingându-l în finală pe rusul Daniil Medvedev, numărul 3 mondial, scor 6-3, 7-6 (5), 6-3. Djokovic, care revine astăzi pe prima poziţie ATP, a egalat recordul lui Margaret Court, de 24 titluri de Grand Slam câştigate.

Pentru Novak Djokovic este al 96-lea trofeu din carieră la simplu. În accest an, el a câştigat şi Australian Open şi French Open dintre turneele de Grand Slam, iar la Wimbledon a pierdut în finală în faţa lui Carlos Alcaraz. El a mai câştigat treei Grand Slamuri într-un sezon în 2011, 2015 şi 2021.

„Să intru în istoria acestui sport este ceva cu adevărat remarcabil şi special. Evident, în toate modurile posibile, în toate sensurile posibile ale cuvântului special. Este greu de descris în cuvinte.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam un vis în copilărie, la şapte, opt ani. Voiam să devin cel mai bun jucător din lume şi să câştig trofeul de la Wimbledon. Era singurul lucru pe care mi-l doream. Dar apoi, când am reuşit, evident că am început să visez noi vise şi să îmi stabilesc noi obiective, noi ţeluri.

Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aici, alături de voi, vorbind despre 24 de Slamuri. Niciodată nu am crezut că asta va fi realitatea, dar în ultimii doi ani am simţit că am o şansă, că am o şansă la istorie – şi de ce să nu profit de ea dacă mi se prezintă”, a spus Djokovic, la festivitatea de premiere.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și