Închide meniul

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale, la dublu, la turneul de la Bad Homburg

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 20:19

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale, la dublu, la turneul de la Bad Homburg

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Bad Homburg

Monica Niculescu / Profimedia Images

Perechea româno-japoneză Monica Niculescu/Eri Hozumi s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 250 de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublul Monica Niculescu/Eri Hozumi a trecut cu 6-2, 3-6, 10-8 de favoritele numărul doi, Iana Sizkova (Rusia)/Kimberley Zimmermann (Belgia).

Monica Niculescu s-a calificat în semifinale, la dublu, la turneul de la Bad Homburg

Niculescu şi Hozumi au obţinut victoria după o oră şi 28 de minute, relatează agerpres.ro. Niculescu şi partenera sa au condus în super tiebreak cu 6-3, au fost egalate (6-6), au avut apoi 8-6, dar adversarele au revenit (8-8), cuplul româno-nipon reuşind să câştige cu 10-8.

Monica Niculescu şi Eri Hozumi şi-au asigurat un cec de 3.504 dolari şi 110 puncte WTA la dublu. În penultimul act, Niculescu şi Hozumi vor înfrunta câştigătoarele dintre perechea cehă Miriam Kolodziejova/Linda Noskova şi cuplul Tereza Mihalikova (Slovacia)/Makoto Ninomiya (Japonia), cap de serie numărul trei.

Anul trecut titlul la Bad Homburg a fost câştigat de Hozumi şi Ninomiya.

Reclamă

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne

Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea şi şi-a luat revanşa la Eastbourne. Jucătoarea din Sinaia s-a impus în trei seturi, la doar o săptămână de la duelul dintre cele două de la Birmingham, acolo unde Cîrstea a câştigat tot în trei seturi.

În partida din primul tur de la Eastbourne, Ana Bogdan s-a impus cu 6-3, 2-6, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

Sorţii le-au pus din nou faţă în faţă pe Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea, la doar o săptămână de la duelul lor de la Birmingham. Pe 20 iunie, Sorana Cîrstea câştiga partida din primul tur cu 6-4, 2-6, 6-3, după 2 ore şi 8 minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Tot în primul tur, dar la Eastbourne, cele două s-au reîntâlnit. La fel ca în urmă cu o săptămână, Ana Bogdan a venit după două runde de calificare.

După victoria de astăzi în faţa Soranei Cîrstea, Ana Bogdan a ajuns la trei victorii în faţa jucătoarei din Târgovişte. Succesul de săptămâna trecută de la Birmingham a fost primul pentru Sorana Cîrstea în faţa Anei Bogdan.

Ana Bogdan mai avea două victorii în faţa Soranei Cîrstea

Numărul 61 WTA mai avea două victorii în faţa lui Cîrstea. Prima a venit în 2016, la US Open, în timp ce a doua a venit în 2017, la Bucureşti. Cu victoria de la Eastbourne, Ana Bogdan are meciuri câştigate în faţa lui Cîrstea pe toate cele trei suprafeţe.

Ana Bogdan va juca în turul secund de la Eastbourne împotriva câştigătoarei dintre Madison Brengle (114 WTA) şi Caroline Garcia (5 WTA). Partida va avea loc pe 27 iunie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și