Închide meniul

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa, înfrângere în finala Japan Open! Meciul a durat o oră și 36 de minute

Alexandra Costea Publicat: 20 octombrie 2024, 10:54

Reclamă
Monica Niculescu şi Cristina Bucșa, înfrângere în finala Japan Open! Meciul a durat o oră și 36 de minute

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa înfrângere în finala Japan Open!

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa la Beijing/ Profimedia

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa au suferit o înfrângere în finala Japan Open! Cele două jucătoare, care au reprezentat România și Spania, au pierdut în fața perechii formate din jucătoarele Shibahara/Siegemund, din Germania și Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa nu a reușit să cucerească titlul WTA de la Osaka, fiind învinse în finala de la dublu de perechea Shibahara/Siegemund.

Monica Niculescu şi Cristina Bucșa, înfrângere în finala Japan Open! Meciul a durat o oră și 36 de minute

La Osaka, Monica Niculescu și Cristina Bucșa aveau ca obiectiv să obțină al doilea titlu WTA al anului, după cel câștigat pe zgura de la Strasbourg. Finala turneului din Japonia a început bine pentru cele două, care s-au impus în primul set cu 6-3, în fața perechii Shibahara/Siegemund.

Începutul setului al doilea a adus un joc de calitate din partea echipei japoneze și germane, care s-a distanțat rapid la 3-0. Această avansare s-a dovedit suficientă pentru a câștiga setul cu 6-2.

În setul decisiv, Shibahara și Siegemund au avut un start fulminant, conducând cu 5-0 și cedând doar două puncte până la finalul meciului. Meciul a durat o oră şi 36 de minute.

Reclamă
Reclamă

La primul turneu jucat împreună, Shibahara și Siegemund au câștigat finala cu 3-6, 6-2, 10-2. Următorul turneu pentru Niculescu și Bucșa este cel de la Tokyo, care începe luni, 21 octombrie.

Finala la dublu ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, de la ora 9:00, însă ploaia din Japonia a amânat startul partidei. Partida a fost reprogramată duminică, 20 octombrie, de la ora 6:15. Perechea româno-spaniolă s-a calificat în finală după retragerea principalelor favorite, Gabriela Dabrowski (Canada) și Erin Routliffe (Noua Zeelandă). Pentru Monica Niculescu/Cristina Bucşa a fost al doilea meci consecutiv câștigat fără a juca. Și în sferturi, cele două au beneficiat de absența adversarelor Marie Bouzkova (Cehia) și Camila Osorio (Columbia).

În urma participării de la Osaka, Niculescu și Bucșa au obținut un cec în valoare de 7.210 dolari. Mai mult, au fost recompensate 163 de puncte WTA la dublu.

Reclamă

Calendar WTA pentru octombrie 2024. Ce competiții din tenis mai au loc luna aceasta

Iată ce competiții din WTA mai puteți urmări luna aceasta!

  • Guangzhou 250 Open – 21 – 27 octombrie 2024
  • Abierto 125 Open – 21-26 octombrie 2024
  • Jiangxi 250 Open – 28 octombrie – 3 noiembrie 2024
  • Bolivia 125 Open – 28 octombrie – 3 noiembrie 2024
  • Merida 250 Open – 28 octombrie – 3 noiembrie 2024
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și