Închide meniul

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

Publicat: 8 octombrie 2024, 18:28

Reclamă
Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

Profimedia

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan. Cele două au trecut de perechea Demi Schuurs (Olanda)/Luisa Stefani (Brazilia), scor 6-0, 3-6, 10-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 1.000 de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 3.221.715 dolari, după ce a trecut cu 6-0, 3-6, 10-4 de cuplul Demi Schuurs (Olanda)/Luisa Stefani (Brazilia).

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

Niculescu şi partenera sa născută la Chişinău au câştigat după o oră şi jumătate în faţa favoritelor numărul şapte.  Niculescu şi Bucşa, campioane anul acesta la Strasbourg, şi-au asigurat un cec de 13.693 de dolari şi 120 de puncte WTA la dublu, scrie agerpres.ro.

În optimi, Niculescu şi Bucşa vor juca împotriva cuplului Ana Danilina (Kazahstan)/Irina Hromaceva (Rusia).

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat, duminică, turneul de la Hong Kong, la dublu. Româncele au învins, în finala turneului de categorie WTA 125 din Hong Kong, perechea formată din japonezele Nao Hibino şi Makoto Ninomiya.

Reclamă
Reclamă

Româncele s-au impus în super-tie-break. Scorul final al finalei a fost 6-3, 5-7, 10-5 în favoarea perechii din România. Meciul a durat o oră şi 54 de minute.

Pentru performanţa lor, Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au primit un premiu în valoare de 6.000 de dolari şi 125 de puncte în clasamentul WTA de dublu.

În vârstă de 37 de ani, Monica Niculescu se afla pe locul 42 în ierarhia de dublu, potrivit clasamentului WTA. Românca a câştigat circa 7 milioane de dolari, din premii, de-a lungul carierei la simplu şi la dublu. În prezent ea nu mai evoluează decât la dublu.

Reclamă

Gabriela Ruse (26 de ani) se afla pe locul 93 la simplu şi pe locul 63 la dublu. Ea are peste 2.100.000 de dolari câştigaţi din premiile din tenis. În acest an se apropie de 500.000 de dolari din premii.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

20:31

VideoLăcrămioara Perijoc ţine pasul cu tehnologia. Singura pugilistă română de la Jocurile Olimpice a spus cât stă, pe zi, pe telefon

20:14

VideoJucătorii naţionalei au avut parte de o surpriză la antrenament! Aproape o mie de copii i-au asaltat pentru poze şi autografe

20:08

Dinamo i-a oferit lui Alex Dobre un salariu mai mare decât va avea la Rapid! Prima de instalare pe care o propuneau „câinii”

19:45

FotoPrimele imagini cu Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, în România: „Îmi cer scuze că nu ştiu româneşte”

19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”
Citește și