Închide meniul

Novak Djokovic a câştigat Australian Open cu o ruptură musculară de trei centimetri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 februarie 2023, 14:06

Novak Djokovic a câştigat Australian Open cu o ruptură musculară de trei centimetri

Novak Djokovic a câştigat Australian Open cu o ruptură musculară de trei centimetri

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Novak Djokovic a câştigat Australian Open deşi a jucat la Melbourne cu o ruptură musculară de trei centimetri la ischiogambieri, afirmă directorul turneului, Craig Tiley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Cred că nimeni nu îi pune la îndoială sportivitatea. Tipul ăsta avea o ruptură de trei centimetri la ischiogambieri. Am văzut rezultatele investigaţiilor medicale. El este remarcabil.

Novak Djokovic a câştigat Australian Open cu o ruptură musculară de trei centimetri

Este foarte concentrat pe tot ce face, în fiecare minut al zilei. A trecut prin multe şi nu cred că altcineva va mai reuşi să câştige de zece ori Australian Open. Va avea mereu un loc magnific în istoria Australian Open”, a declarat Tiley, potrivit sen.com.au.

Novak Djokovic a avut probleme la ischiogambieri pe parcursul turneului de la Melbourne şi în zilele sale libere nu s-a antrenat din cauza problemelor medicale. Sârbul a pierdut un singur set, în turul doi, în faţa francezului Enzo Couacaud.

Veste uriaşă pentru Novak Djokovic! Participă la US Open 2023

Sârbul, care a revenit începând de luni pe prima poziţie a clasamentului ATP, va putea participa la ediţia din acest an a US Open, turneul de Mare Şlem de la New York, după ce autorităţile americane au decis să ridice interdicţia de intrare pe teritoriul Statelor Unite a persoanelor nevaccinate împotriva Covid-19, informează L’Equipe.

Reclamă

La finalul US Open 2022, încheiat pe 11 septembrie, Djokovic i-a cedat fotoliul de lider clasamentului ATP spaniolului Carlos Alcaraz, campionul de la Flushing Meadows, pe care l-a recuperat luni, după 20 de săptămâni.

Autorităţile din Statele Unite au decis să ridice interdicţiile legate de Covid-19 începând cu data de 11 mai 2023, ceea ce înseamnă că Novak Djokovic nu va putea lua parte la turneele de la Indian Wells şi Miami, ambele de categoria Masters 1.000 ATP, programate în primăvară.

Această absenţă i-ar putea pune în pericol poziţia de numărul unu mondial, în cazul unor performanţe bune ale rivalilor săi Carlos Alcaraz şi Stefanos Tsitsipas la turneele americane.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și