Închide meniul

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2024, 8:57

Reclamă
Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024 - Profimedia Images

Novak Djokovic a declarat că nu are dureri, vineri, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev într-un meci demonstrativ înainte de Wimbledon 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se preconiza că fostul număr 1 mondial va rata turneul pe care l-a câştigat de şapte ori, după ce a fost operat la genunchi în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, dar acum pare aproape sigur că va juca luni împotriva lui Vít Kopriva în primul tur.

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024

Mişcările lui Djokovic nu au fost total perfecte în victoria cu 6-3, 6-4 în faţa lui Medvedev la turneul Giorgio Armani Tennis Classic de la Hurlingham, iar jucătorul în vârstă de 37 de ani, care a purtat bandaje la genunchiul drept, a arătat o reticenţă în a porni de pe acel picior, dar a servit bine şi a lovit mingea cu precizie.

Întrebat după meci despre forma sa fizică sportivul a răspuns: „Pot să vă spun că m-am simţit foarte, foarte bine astăzi. Pot să vă spun că tenisul fără dureri este cel mai bun tenis. Nu am avut dureri şi sunt foarte bucuros. A fost un test grozav, evident, împotriva unuia dintre cei mai buni jucători din lume”.

Djokovic este al doilea favorit la Wimbledon şi îl va înfrunta în primul tur pe cehul Vit Kopriva, venit din calificări.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și