Închide meniul

Novak Djokovic, cel mai bun din istorie! L-a depăşit pe Roger Federer + Elveţianul revine după 13 luni: "Majestatea sa pluteşte pe teren"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 9:49

Novak Djokovic, cel mai bun din istorie! L-a depăşit pe Roger Federer + Elveţianul revine după 13 luni: "Majestatea sa pluteşte pe teren"

profimediaimages

Novak Djokovic, 311 săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale, un nou record

Novak Djokovic (33 de ani) a devenit jucătorul cu cea mai lungă prezenţă în vârful ierarhiei din tenisul mondial. Sârbul a început astăzi a 311-a săptămână pe prima poziţia a topului ATP, în care Ilie Năstase a fost primul lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a bătut recordul lui Roger Federer

Novak Djokovic l-a devansat pe Roger Federer (39 de ani). Elveţianul se consolează cu o altă performanţă, cele mai multe săptămâni consecutive în fruntea ATP: 237. La acest capitol, Djokovic se află la mare distanţă, cu 122 de săptămâni, scrie news.ro.

Sârbul a devenit în premieră lider mondial când avea 24 de ani şi 43 de zile. El a avut cinci perioade în care a dominat clasamentul din tenisul masculin. Actuala "domnie" a început anul trecut, pe 3 februarie. 

Roger Federer a impresionat la Doha, unde va juca după 13 luni 

Chiar dacă a fost depăşit de Djokovic, şi Roger Federer are parte de veşti bune. El va reveni pe teren după o pauză de 13 luni, cauzată de cele două operaţii de la genunchiul stâng. 

Reclamă

Federer va participa la turneul de la Doha, pe care l-a câştigat de trei ori până acum: în 2005, 2006 şi 2011. În întreaga carieră, el a adunat 103 trofee!

Elveţianul este calificat direct în faza a doua a competiţiei unde îl va întâlni pe învingătorul dintre Evans şi Chardy. Până atunci, Federer a impresionat cu forma arătată în timpul antrenamentelor. "Majestatea sa zboară peste terenul de la Doha", a scris espn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN Tenis (@espntenis)

Reclamă 4 / 0/3

Turneul de la Doha are loc între 8 şi 13 martie şi oferă premii totale în valoare de aproape 900.000 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și