Închide meniul

Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2023, 8:53

Novak Djokovic s-a retras de la Indian Wells, au anunţat, duminică, organizatorii, un semn probabil al faptului că nu a primit viza de intrare în SUA din cauza faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul a solicitat luna trecută guvernului SUA permisiunea specială de a juca la evenimentele ATP Masters de la Indian Wells şi Miami.

Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells

„Numărul 1 mondial Novak Djokovic s-a retras de la BNP Paribas Open din 2023. Odată cu retragerea sa, Nikoloz Basilashvili intră în competiţie”, au declarat organizatorii, într-un comunicat, duminică seara.

În prezent, Statele Unite interzic intrarea în ţară a străinilor nevaccinaţi, o regulă care se aşteaptă să fie ridicată la 11 mai.

Djokovic nu a mai concurat la evenimentele ATP Masters consecutive de la Indian Wells şi Miami, două dintre cele mai mari turnee din calendarul ATP şi cunoscute sub numele de „Sunshine Double”, din 2019.

Reclamă

Novak Djokovic a ratat US Open 2022

Nimeni din echipa lui Djokovic nu a fost disponibil imediat pentru a comenta retragerea, potrivit Reuters.

Vinerea trecută, senatorii din Florida Rick Scott şi Marco Rubio i-au scris o scrisoare preşedintelui american Joe Biden, îndemnându-l să accepte cererea de viză.

Directorul turneului de la Indian Wells, Tommy Haas, Asociaţia de Tenis al Statelor Unite şi U.S. Open s-au numărat printre cei care sperau, de asemenea, că deţinătorul a 22 de ori de Grand Slam va avea voie să intre în SUA.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic, care a ratat anul trecut Australian Open din cauza statutului său de vaccinare, nu a putut intra în SUA şi nu a putut participa nici la US Open.

Turneul de la Indian Wells începe miercuri.

Novak Djokovic participă la US Open

Pe de altă parte, sârbul va putea participa la ediţia din acest an a US Open, turneul de Mare Şlem de la New York, după ce autorităţile americane au decis să ridice interdicţia de intrare pe teritoriul Statelor Unite a persoanelor nevaccinate împotriva Covid-19, pe 11 mai.

La finalul US Open 2022, încheiat pe 11 septembrie, Djokovic i-a cedat fotoliul de lider clasamentului ATP spaniolului Carlos Alcaraz, campionul de la Flushing Meadows, pe care l-a recuperat în ianuarie, după 20 de săptămâni.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și