Închide meniul

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat: „Respectul meu depăşeşte orice părere negativă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 0:12

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat: „Respectul meu depăşeşte orice părere negativă

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal

Novak Djokovic şi Rafael Nadal / Profimedia

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat. Sârbul nu este de acord cu declaraţiile marelui său rival, care a spus că „Nole” ar fi fost frustrat dacă nu ar fi câştigat mai multe turnee majore decât rivalii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a cştigat la US Open al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei, egalând recordul deţinut de Margaret Court. Rafael Nadal are 22 de titluri în palmares.

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal!

Cum era de aşteptat, Novak Djokovic a declarat că nu este de acord cu declaraţiile făcute de Rafael Nadal. Cu toate acestea, Novak Djokovic a menţionat că nu poate vorbi urât despre rivalul său, care l-a ajutat să devină mai bun:

„Am văzut că declaraţia lui a devenit virală, multă lume a vorbit despre asta. Toată lumea are dreptul la o opinie, cum interpretezi pe altcineva într-un anumit context etc. Asta e tot ce pot să spun. Rafa e un mare campion şi îl respect şi admir foarte mult.

Îl respect pentru că e un mare campion, cel mai mare rival al meu şi pentru că este un jucător care a contribuit din plin la jocul meu şi rezultatele pe care le-am obţinut.

Reclamă

Nu am nici cea mai mică intenţie de a vorbi într-un mod negativ despre el sau despre Roger Federer. Respectul meu depăşeşte orice părere negativă pe care aş putea să o am.

Din nou, aceasta este părerea lui Rafa şi, bineînţeles, nu sunt de acord. Am opinia mea, dar nu vreau să dezvolt. Nu e nevoie de asta”, a declarat Novak Djokovic, potrivit tennismajors.com.

Ce a declarat Rafael Nadal, după ce Novak Djokovic a cucerit titlul la US Open

„Cred că cifrele sunt cifre şi statisticile sunt statistici. Şi, în acest sens, cred că el are cifre mai bune decât mine, iar acest lucru este incontestabil. Nu am un ego suficient de mare pentru a încerca să maschez o realitate care nu este.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta e adevărul. Restul sunt gusturi, inspiraţie, senzaţii pe care unul sau altul ţi le poate transmite, ca să îţi placă mai mult unul sau altul. Cred că, în ceea ce priveşte titlurile, Djokovic este cel mai bun din istorie şi nu există nimic de discutat în acest sens„, a declarat spaniolul, citat de agerpres.ro.

„Apoi, ca întotdeauna, fiecare poate combina povestea după cum doreşte, spunând că am suferit multe leziuni. Ghinion pentru mine sau ghinion că am avut corpul aşa. El a avut altul şi, în anumite privinţe, asta face parte şi din sport. Îl felicit (pe Djokovic) pentru tot ceea ce a realizat şi asta nu îmi provoacă niciun fel de frustrare.

Am spus-o şi când am fost cel care a câştigat cele mai multe Grand Slam-uri, am spus când eram la egalitate şi o spun acum, când sunt în urma sa. Nu voi fi cel care încearcă, printr-o luptă personală, să-mi doresc să fiu ceea ce nu sunt. Ceea ce este, este, iar ceea ce nu este, nu este. Spun asta foarte mulţumit de tot ce am făcut.

Cred că Novak simte mai intens acest lucru (n.r. presiunea) decât mine. Dacă nu ar fi reușit, ar fi fost o frustrare mai mare pentru el. Poate de aceea a făcut-o. Cred că a avut capacitatea de a duce ambiția la maximum. Cred că și eu am fost ambițios, dar într-un mod mai sănătos, ceea ce mi-a permis să văd lucrurile diferit”, a adăugat Nadal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și