Închide meniul
Foto

Novak Djokovic, prima reacţie după ce i-a egalat pe Federer şi Nadal. „Datorită lor sunt aici!” Ce i-a transmis Simona Halep

Reclamă

Publicat: 11 iulie 2021, 20:04 / Actualizat: 11 iulie 2021, 21:35

Novak Djokovic, prima reacţie după ce i-a egalat pe Federer şi Nadal. „Datorită lor sunt aici!” Ce i-a transmis Simona Halep

Novak Djokovic le-a mulţumit lui Federer şi Nadal, după ce a câştigat Wimbledon 2021

Profimedia

Update: Simona Halep l-a felicitat pe Novak Djokovic cu un mesaj pe Twitter. „20 de trofee de Grand Slam, 6 trofee la Wimbledon. Cu adevărat uimitor! Felicitări!”, a scris Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Novak Djokovic a egalat recordul istoric al rivalilor săi. Chiar lor le-a mulţumit după ce l-a învins pe Matteo Berrettini. Pentru că l-au provocat să fie mereu mai bun.

Novak Djokovic le-a mulţumit lui Federer şi Nadal: „Datorită lor sunt aici!”

„Înseamnă că niciunul dintre noi nu se va opri. Le mulţumesc lui Rafa (n.r. Nadal) şi lui Roger (n.r. Federer). Sunt legende ale sportului, cei mai valoroşi jucători pe care i-am întâlnit. Ei sunt motivul pentru care eu sunt unde sunt! Nu ne vom opri aici!„, a declarat Djokovic în faţa spectatorilor de la Wimbledon.

Reclamă

Liderul mondial are un sezon de excepţie. El a mai fost campion la Australian Open şi Roland Garros. Dacă învinge şi la US Open va face „Marele Şlem”.

„Îmi pot închipui asta. O să încerc, sunt într-o formă bună. Joc cel mai bun tenis al meu la Grand Slam-uri”, a spus sârbul.

La Wimbledon, Djokovic a câştigat al şaselea trofeu şi al treilea la rând. „Un turneu special. Este un mare privilegiu să pot juca aici. Am pornit cu echipamente improvizate, iar acum să stau aici cu al 6-lea titlu e incredibil”, a declarat liderul ATP.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a durat 3 ore şi jumătate, iar fanii au putut pleca să vadă finala Euro 2020. Englezii l-au întrebat pe Djokovic cu cine va ţine dintre Anglia şi Italia.

„Mă puneţi într-o postură delicată (n.r. râde). Vreau să mă bucur de fotbal în această seară”, a glumit campionul de la Wimbledon.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și