Închide meniul
NEWS ALERT

Novak Djokovic riscă până la 12 luni de închisoare! Ar fi mințit la sosirea în Australia. Ce au descoperit jurnaliștii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 8:43

Novak Djokovic riscă până la 12 luni de închisoare! Ar fi mințit la sosirea în Australia. Ce au descoperit jurnaliștii

Novak Djokovic, probleme mari în Australia

Conform The Age, care a prezentat și formularul completat de Djokovic, acesta a mințit când a completat o secțiune unde era întrebat dacă a călătorit sau nu cu 14 zile înainte să vină în Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Captură The Age
Captură The Age

Novak Djokovic poate ajunge la închisoare

Cel mai bun jucător al lumii a răspuns cu ”nu”, dar australienii au aflat că, după ce a fost găsit pozitiv pe 16 decembrie și a petrecut Crăciunul la Belgrad, acesta ar fi fost în Spania.

”E o serioasă ofensă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni”, susține legea australienilor.

A fost publicat testul PCR pozitiv al lui Novak Djokovic

Jurnalistul Ben Rothenberg a postat pe Twitter rezultatul pozitiv al testului PCR pe care Novak Djokovic l-a primit pe 16 decembrie. Sârbul a susţinut în Australia că a fost testat pozitiv pe 16 decembrie.

Ben Rothenberg, un reputat jurnalist sportiv, a postat pe reţelele de socializare rezultatul pozitiv al lui Novak Djokovic. A doua zi după ce a fost testat pozitiv, Novak Djokovic a participat la o ceremonie unde a premiat cei mai buni tineri jucători de tenis din Serbia.

Reclamă

ATP, prima reacţie oficială după cazul Djokovic

Asociaţia Tensimenilor Profesionişti (ATP) a reacţionat oficial pentru prima dată în cazul Novak Djokovic, cerând, într-un comunicat, autorităilor australiene o comunicare mai bună şi o aplicare mai clară a regulilor.

„ATP respectă pe deplin sacrificiile pe care australienii le-au făcut de la debutul COVID-19 şi politicile stricte de imigrare care au fost puse în aplicare. Complicaţiile din ultimele zile legate de intrarea jucătorilor în Australia au evidenţiat totuşi necesitatea înţelegerii, comunicării şi aplicării mai clare a regulilor.

Călătorind la Melbourne, este clar că Novak Djokovic credea că i s-a acordat o scutire medicală necesară pentru a se conforma reglementărilor de intrare. Seria de evenimente care a condus la audiera în instanţă de luni a fost dăunătoare pe toate fronturile, inclusiv pentru starea de bine a lui Novak şi pregătirea pentru Australian Open. Solicitările jucătorilor de scutire medicală sunt făcute independent de ATP, totuşi am fost în contact constant cu Tennis Australia pentru a căuta claritate pe parcursul acestui proces. Salutăm rezultatul audierii de luni şi aşteptăm cu nerăbdare câteva săptămâni interesante de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Pe plan mai larg, ATP continuă să recomande cu tărie vaccinarea tuturor jucătorilor din circuitul ATP, ceea ce considerăm că este esenţial pentru ca sportul nostru să traverseze pandemia. Acest lucru se bazează pe dovezi ştiinţifice care susţin beneficiile pentru sănătate oferite şi pentru a respecta reglementările globale de călătorie, despre care anticipăm că vor deveni mai stricte în timp. Suntem încurajaţi de faptul că 97 la sută dintre jucătorii din Top 100 sunt vaccinaţi, determinând disputarea Australian Open în acest an”, se arată în comunicatul ATP.

Recomandări
  • Novak Djokovic nu scapă de probleme în Australia
  • Nole poate ajunge după gratii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și