Închide meniul

Novak Djokovic va vorbi pentru prima dată despre scandalul monstru din Australia: „În 7-10 zile voi intra în mai multe detalii”

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 13:51 / Actualizat: 3 februarie 2022, 16:16

Reclamă
Novak Djokovic va vorbi pentru prima dată despre scandalul monstru din Australia: „În 7-10 zile voi intra în mai multe detalii

Novak Djokovic va vorbi despre scandalul din Australia

Profimedia

Şeful statului şi-a arătat recunoştinţa pentru faptul că Djokovic reprezintă Serbia ca un ambasador oriunde ar merge. „Îţi mulţumesc că iubeşti atât de mult Serbia şi că faci atât de mult pentru ţară”, a spus Aleksandr Vucic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La rândul său, liderul ATP i-a mulţumit preşedintelui pentru cuvintele şi sprijinul său şi a anunţat când va vorbi, pe larg, despre scandalul din Australia.

Novak Djokovic va vorbi pentru prima dată despre scandalul monstru din Australia

Dumneavoastră, în calitate de preşedinte al statului, nu aveaţi nicio obligaţie să oferiţi sprijinul pe care l-aţi oferit, dar vreau să ştiţi că personal simt o mare recunoştinţă pentru că m-aţi susţinut. Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine din ce în ce mai puternică. După ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această conexiune va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra în mai multe detalii despre ce s-a întâmplat acolo„, a spus Novak Djokovic.
Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Cât timp s-a aflat în Australia, liderul ATP a stat în carantină într-un hotel, unde ar fi primit ”rele tratamente”. Djokovic cere daune de nu mai puțin de 3.8 milioane de euro, dublul premiului de la Australian Open.

Anunţ incredibil despre Novak Djokovic

Novak Djokovic ar putea lua o decizie radicală, după scandalul monstru din Australia. Daniel Miks, un scriitor care a lucrat la autobiografia sârbului, a dezvăluit că Nole ia în calcul să se vaccineze.

„Din ce am auzit în rândul apropiaților săi, cred că Djokovic se va vaccina. Cred că finala de la Melbourne și titlul cu numărul 21 câștigat de Nadal au contribuit și ele la această decizie a lui Novak”, a spus Daniel Miks, anunţă cei de la Blic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și