Închide meniul

„Nu cred că are probleme că nu are antrenor!” Reacţia lu Ilie Năstase, după înfrângerea Simonei Halep cu Ostapenko. Ce sfat i-a dat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2022, 15:15

Reclamă
„Nu cred că are probleme că nu are antrenor! Reacţia lu Ilie Năstase, după înfrângerea Simonei Halep cu Ostapenko. Ce sfat i-a dat

Ilie Năstase, implicat înt-run nou scandal de proporţii

Hepta

Simona Halep a fost la un pas de a doua finală din 2022. Halep a fost învinsă în semifinalele turneului de la Dubai de Jelena Ostapenko, scor 2-6, 7-6, 6-0. Ilie Năstae po sfătuieşte pe Halep să evite să joace la turneele mai mici înaintea celor de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine”, a spus Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Ilie Năstase: „Simona Halep nu are o problemă că nu are antrenor”

Ilie Năstase a vorbit şi despre faptul că Simona Halep nu are antrenor. Fostul număr 1 ATP nu consideră că acest lucru reprezintă o problemă pentru Simona.

Nu cred că are probleme că nu are antrenor. Ea știe cum trebuie să joace. În momentul în care a intrat pe teren e numai ea acolo. Nu are ce să mai facă sau să îi spună antrenorul. Dacă tu nu știi ce trebuie să schimbi, degeaba îți spune antrenorul”, a mai spus Halep.

Simona Halep nu a fost afectată de eșecul cu Jelena Ostapenko

Simona Halep a ratat prezența în finala turneului de la Dubai după ce a fost învinsă de Jelena Ostapenko în semifinale, scor 6-2, 6-7, 0-6. Simo a recunoscut că a fost pusă în dificultate de loviturile puternice ale letonei și și-a pierdut concentrarea.

Reclamă

După ce Halep a închis primul set cu 6-2, actul al doilea a fost decis în tie-break, unde Ostapenko s-a impus cu un neverosimil 7-0. În decisiv, jucătoarea din Letonia s-a impus tot la zero.

„Cu o astfel de adversară, este greu să menții o formă sau un ritm. A fost ciudat și primul set, dar am fost destul de puternică pe picioare și am returnat mingile cât de bine am putut. În setul doi, a luat ea conducerea foarte rapid, cu lovituri direct câștigătoare. Nu prea am avut șanse. Apoi am revenit și am fost aproape să câștig.

Se întâmplă uneori să nu se întâmple cum îți dorești. Acesta este jocul ei, să lovească mingea puternic, nu cred că are alt plan, indiferent cu cine joacă. Dă tare și e greu să returnezi.

Reclamă 4 / 0/3

Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct. Dar nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set”, a spus Halep pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și