Închide meniul

Obiectivul uriaş al Simonei Halep: „Mai poate câștiga un Grand Slam!” Antrenorul Daniel Dobre a spus când se va retrage campioana noastră

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 ianuarie 2022, 14:49

Obiectivul uriaş al Simonei Halep: „Mai poate câștiga un Grand Slam! Antrenorul Daniel Dobre a spus când se va retrage campioana noastră

Simona HalepObiectiv uriaş pentru Simona Halep

Profimedia

Simona Halep a fost eliminată în optimi la Australian Open 2022, dar continuă să-şi fixeze obiective înalte în carieră. Antrenorul campioanei noastre, Daniel Dobre, a anunţat că Simo e în continuare pregătită să facă performanţe în circuitul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul uriaş al Simonei Halep

Simona Halep mai poate juca lejer la nivel înalt încă 4-5 ani, timp în care mai poate triumfa la cel puțin un turneu de Grand Slam. „Dacă rămâne sănătoasă și cu bucuria de a juca, așa cum o are acum, Simona poate să mai joace liniștită 4-5 ani. Vârsta de retragere la fete a scăzut foarte mult. Înainte, o fată la 25-26 ani era considerată în vârstă, iar acum sunt deja jucătoare de 32, 33 sau 34 de ani care joacă bine, sunt acolo în primele 20 și nu au de gând să se retragă. Eu zic că da, Simona mai poate câștiga un Grand Slam, acesta e și țelul de fapt.

Cine o știe pe Simona și cine o vede cum trage la antrenamente, îi vezi potențialul, crezi în aceste turnee. Eu am văzut-o foarte motivată în perioada de pregătire dinainte de Australia, nici aici nu a arătat rău pe teren, a arătat multe lucruri bune. După un an greu cum a fost 2021 ai nevoie de mai multă încredere, ai nevoie să ai câteva meciuri bune la nivel înalt, trebuie să mai bați niște jucătoare de primii zece să-ți confirmi că ești acolo. Dar ea nu are o limită de timp. Mai are câțiva ani buni în față în care sigur va mai câștiga”, a declarat Daniel Dobre, conform Radio HIT Iași.

Ce spune Daniel Dobre despre eliminarea de la Australian Open 2022

„A fost un meci foarte ciudat din punctul de vedere al trăirilor, cu suișuri și coborâșuri. Din păcate, finalul a aparținut lui Alize Cornet. Ceea ce este de lăudat și m-a bucurat foarte mult este că Simona și-a regăsit dorința de a lupta, bucuria de a fi pe teren. A fost și foarte cald, nu s-a simțit foarte bine, a avut momente foarte grele, dar a luptat până la sfârșit și eu cred că cu 2-3 mingi câștigate în plus, în anumite momente, cu una-două decizii luate altfel ar fi câștigat meciul. Pe de altă parte, Alize joacă turneul vieții. Nu numai că a câștigat și cu Muguruza, numărul 3 mondial, și cu Zidansek a întors un meci incredibil, este primul sfert de finală pentru ea la un Grand Slam, la apusul carierei, după 60 de turnee consecutive de Grand Slam.

Eu sunt bucuros că Simona a jucat până la sfârșit și că nu a cedat, indiferent de scor a luptat. Faptul că nu se accidentează, că a reușit să rămână acolo, e foarte bine. Și are bucuria de a juca. Multă lume se întreba dacă o mai interesează, iată că o interesează foarte mult tenisul. Îi pasă de tenis și asta până la urmă e cel mai important, că intră pe teren cu bucurie și dă totul acolo”, a mai spus antrenorul Simonei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și