Închide meniul

OFICIAL | Francezii au anunţat când se va disputa Roland Garros 2020!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2020, 20:22

OFICIAL | Francezii au anunţat când se va disputa Roland Garros 2020!

Abaca Press / Zabulon Laurent/ABACA via Hepta

Simona Halep poate participa la Roland Garros 2020

"A fost confirmată perioada în care se va disputa Roland Garros în acest an. Este vorba de cele trei săptămâni între 21 septembrie şi 11 octombrie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tabloul principal se va disputa în perioada 27 septembrie – 11 octombrie

Calificările se vor juca în perioada 21 – 25 septembrie, în timp ce tabloul principal al Roland Garros va avea loc între 27 septembrie și 11 octombrie. 

Federaţia Franceză de Tenis şi-a asumat responsabilitatea de a asigura condiţiile medicale perfecte pentru toţi cei care vor lua parte la acest Grand Slam", se arată într-un comunicat emis de francezi. 

Participă Simona Halep la Roland Garros?

Simona Halep susţine că prezenţa ei la US Open este incertă. Totuşi, cel mai probabil ea va fi prezentă la Roland Garros, locul unde a câştigat primul turneu de Grand Slam. 

Halep a disputat 3 finale pe zgura pariziană. După ce le-a pierdut pe primele două (cu Sharapova, în 2014 şi Ostapenko, în 2017), ea s-a impus în 2018, în faţa lui Sloane Stephens. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și