Închide meniul

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy! A fost învinsă de o jucătoare din Liechtenstein

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 18:23

Reclamă
Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy! A fost învinsă de o jucătoare din Liechtenstein

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy!

Patricia Ţig, în timpul unui meci/ Profimeda

Patricia Țig a fost eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis, sâmbătă, după ce a fost învinsă fără drept de apel de Kathinka von Deichmann (Liechtenstein) cu 6-2, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţig (30 ani, 300 WTA) s-a înclinat după o oră şi 17 minute în faţa unui adversare, von Deichmann (30 ani, 199 WTA), pe care a întâlnit-o în premieră.

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy!

După un meci epuizant în semifinale, românca nu a reuşit să se regăsească şi a cedat fără drept de apel, într-un meci în care a comis 9 duble greşeli, iar în setul secund a avut nevoie şi de îngrijiri medicale, notează agerpres.ro.

Patricia Ţig rămâne cu un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA.

În finală, von Deichmann o va înfrunta, în premieră, pe românca Miriam Bulgaru, care a dispus de Ekaterine Gorgodze (Georgia), cu 3-6, 6-3, 6-2.

Reclamă
Reclamă

România – China 2-2, la Cupa Davis!

Gabi Adrian Boitan, locul 364 ATP, a fost învins, sâmbătă, de Yunchaokete Bu (113 ATP), în al patrulea meci al întâlnirii de Cupa Davis România – China, de la Craiova. Ca urmare a acestei înfrângeri, scorul general al confruntării din Grupa Mondială II a Cupei Davis a devenit 2-2.

Tot sâmbătă, perechea Victor Cornea/Bogdan Pavel a fost învinsă de cuplul Fajing Sun/Rigele Te, scor 6-4, 6-4.

Vineri, Cezar Creţu (292 ATP) l-a învins pe Yunchaokete Bu, scor 3-6, 6-4, 7-6 (4), în trei ore şi şapte minute, şi Gabi Adrian Boitan s-a impus în faţa lui Yi Zhou (527 ATP), scor 7-6 (4), 6-2, într-o oră şi 41 de minute.

Reclamă

Ultimul meci al întâlnirii, care va decide echipa câştigătoare, îi va avea ca protagonişti pe Cezar Creţu şi Yi Zhou, notează news.ro.

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis, Craiova găzduind, în premieră, un meci din cadrul acestei competiţii.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

Lando Norris, reacție fermă după dezastrul din calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului: „Imposibil!”

20:40

Metz – Gloria Bistrița 28-26, în Liga Campionilor la handbal feminin! Eșec la limită pentru elevele lui Florentin Pera

20:23

Suma uriașă încasată de Gigi Becali, în mai puțin de 24 de ore! Câte pachete s-au vândut pentru meciurile din Europa League

20:13

PAS Lamia – Kallithea 0-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Super Liga Greciei continuă duminică

19:57

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara, în AntenaPLAY de la 22:30. AVS – Rio Ave se joacă ACUM

19:44

Liverpool – Nottingham Forest 0-1! „Pădurarii”, victorie pe Anfield după 55 de ani! Trupa lui Slot, primul eșec al sezonului

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și