Închide meniul

Patrick Mouratoglou are ”viață grea” cu Simona Halep! Ce a făcut marele antrenor după succesul clar cu Cori Gauff. Imagini virale

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2022, 8:52

Reclamă
Patrick Mouratoglou are ”viață grea” cu Simona Halep! Ce a făcut marele antrenor după succesul clar cu Cori Gauff. Imagini virale

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament

Profimedia

Simona Halep (21 WTA) a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Madrid Open 2022 după un succes încântător cu Cori Gauff (16 WTA). La final, Patrick Mouratoglou a avut ”viață grea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele antrenor, alături de echipa campioanei noastre, a făcut 30 flotări. După fiecare victorie a Simonei Halep, Patrick Mouratoglou trebuie să repete ”pariul”.

Patrick Mouratoglou, pus să facă flotări după succesul Simonei Halep cu Coco Gauff

Încă o victorie a Simonei înseamnă că trebuie să fac 30 de flotări”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este deja una solidă.

Reclamă
Reclamă 4

”Pot să spun că nu m-am așteptat niciodată să fac acest pas, nici nu-mi dădea prin cap așa ceva. Nu am fost pro academii, pentru că nu am crezut că o să pot să fac față unui sistem foarte bine pus la punct, cu o anume oră de trezire, totul riguros, mi-a plăcut mai mult să fiu independentă, dar impactul pe care l-am avut când am intrat acolo și m-am antrenat a fost ceva wow. Deodată am simțit că vreau să fac treaba asta”, a spus Halep și despre noua colaborare cu Patrick Mouratoglou.

Halep, prima reacţie după victoria superbă cu Cori Gauff

Simona Halep – Cori Gauff 6-4, 6-4. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală de la Madrid. Aceasta este victoria cu numărul 30 la turneul spaniol pentru fostul lider WTA. Doar Petra Kvitova din Cehia are mai multe, 32.

Cred că am jucat exact ceea ce trebuia. În setul al doilea, ea a schimbat ceva, a fost mai agresivă şi nu a fost uşor să-mi adaptez jocul, dar în final am reuşit să o împing în spatele terenului şi am făcut ceea ce am vrut să fac. Am jucat de câteva ori cu ea şi am ştiut la ce să mă aştept.

Reclamă

Am fost un pic mai puternică, azi. (n.r. – despre câştigarea turneului) E un an diferit, totul e diferit, încerc doar să mă concentrez pe fiecare meci pe care îl joc şi să cred în şansa mea. Am amintiri grozave, dar finala e foarte departe. Încerc doar să joc cel mai bun tenis al meu, în turul următor”, a declarat Simona la finalul meciului cu Cori Gauff.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 169.650 de euro (n.r. aproximativ 178.500 de dolari) şi cu 215 puncte WTA. Cu acest premiu, Halep a depăşit-o pe rusoaica Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obţinute din tenis.

Românca are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Maria Sharapova, retrasă în 2020, a câștigat de-a lungul carierei 38.777.962 de dolari din tenis. Rusoaica a triumfat în toate turneele de Grand Slam.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:00

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și