Închide meniul

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei. Lacrimi în ochi în 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2024, 23:45

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei. Lacrimi în ochi în 2024

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei

Paula Badosa, cu lacrimi în ochi, la Dubai - WTA

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei. Iberica a fost numărul 2 mondial în 2022, dar ultimele luni au fost un calvar pentru iubita lui Stefanos Tsitsipas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Badosa şi Simona Halep se vor întâlni în primul tur de la Miami, duelul fiind unul dintre două jucătoare cu mari probleme în ultima perioadă, una în care Simo a lipsit în urma suspendării pentru dopaj, iar Paula a fost chinuită de o accidentare.

Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Miami, trece printr-o perioadă cruntă a carierei

Problemele pentru Badosa, actualul număr 73 WTA, au început la Wimbledon 2023 şi au continuat la US Open, turneu de la care a fost obligată să se retragă. Jucătoarea de 26 de ani anunţa atunci câ nu va mai juca restul sezonului.

Din păcate pentru ea, nici 2024 nu e un an cu noroc, cel puţin nu prima parte a lui. Aceeaşi problemă la spate a pus-o în situaţia de a se retrage la Hua Hin şi Dubai, asta după ce câştigase două dueluri în primul Grand Slam al anului, la Australian Open. La Dubai, aceasta a clacat şi a plâns pe teren.

Paula Badosa, 9 meciuri disputate în 2024

În 2024, Badosa a disputat doar nouă meciuri, înregistrând patru victorii şi cinci înfrângeri. Chiar şi aşa, ea speră să mai adauge titluri la cele trei adjudecate în carieră.

Reclamă

„A fost un proces foarte lent. Mi-a fost dificil să îl accept, mai ales din punct de vedere mental, pentru că eu mereu spun că ador să concurez și iubesc să joc tenis.

Dintr-odată, a trebuit să mă opresc complet și am fost nevoită să stau pe canapea. Vă puteți imagina cât a fost de plictisitor pentru mine,” spunea Badosa, la începutul lui 2024.

Aceasta este prima întâlnire directă dintre cele două sportive ce se va disputa pa hard. Primele două dueluri au fost adjudecate de româncă, 6-1, 6-2, în 2022, pe iarba de la Wimbledon, şi 6-3, 6-1, în acelaşi an, pe zgura de la Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep revine în circuit

Simona Halep va reveni în circuit după aproape un an și jumătate de absență. Ultimul meci jucat de „Simo” a fost la US Open, în anul 2022. La momentul respectiv era eliminată în primul tur de ucraineanca Snigur, cu scorul de 2-6, 6-0, 4-6.

De asemenea, pe lângă participarea la turneul din Miami, Simona Halep va juca și la Billie Jean King Cup. Jucătoarea noastră a fost convocată în echipa de României de Horia Tecău, pentru duelul cu Ucraina, din perioada 12-14 aprilie.

Duelul dintre România şi Ucraina se va disputa pe zgură, la Amelia Island, în Statele Unite ale Americii. Din echipa României mai fac parte Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Anca Alexia Todoni, după cum anunţă site-ul oficial Billie Jean King Cup.

Simona Halep s-a întâlnit cu Horia Tecău în urmă cu o zi, la un antrenament de la Miami. Căpitanul nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României se află în staff-ul Anei Bogdan, încă de luna trecută.

Din echipa Ucrainei fac parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmyla Kichenok şi Nadiia Kickenok, căpitan nejucător fiind Mikhail Filima.

Pentru a participa la Jocurile Olimpice, Simona Halep avea nevoie de o prezenţă în echipa de Billie Jean King Cup. De asemenea, un alt criteriu pentru ca fostul lider WTA să meargă la Paris, este clasamentul. Românca va reveni în clasamentul WTA, după participarea la turneul de la Miami, simpla prezenţă pe tabloul principal oferindu-i zece puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și