Închide meniul

Pe ce loc se află Simona Halep şi Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Emma Răducanu, cea mai bună clasare din carieră. Lider este Iga Swiatek

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 9:01

Pe ce loc se află Simona Halep şi Sorana Cîrstea în clasamentul WTA. Emma Răducanu, cea mai bună clasare din carieră. Lider este Iga Swiatek

SImona Halep a coborât o poziţie în clasamentul WTA

Getty Images

  • Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA
  • Cum arată TOP 10 WTA

Simona Halep a coborât o poziţie în clasamentul WTA, până pe locul 21, cu 1.972 de puncte, iar Sorana Cîrstea a coborât trei poziţii, până pe locul 27, cu 1.670 de puncte. Ierarhia este condusă în continuare de poloneza Iga Swiatek, cu 7181 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a ieşit din TOP 20 şi se află pe locul 21 în clasamentul WTA. Simona rămâne, totuşi, cea mai bine clasată jucătoare din România. Urmeatoare în clasament este Sorna Cîrstea. Aceasta a coborât 3 poziţii, până pe locul 27 WTA, scrie news.ro.

Simona Halep se află pe locul 21 în clasamentul WTA. Româncele din TOP 200

  • 21. Simona Halep – 1.972 puncte (-1);
  • 27. Sorana Cîrstea – 1.670 (-3);
  • 57. Elena-Gabriela Ruse – 1.061 (+1);
  • 62. Irina-Camelia Begu – 1.004;
  • 72. Jaqueline Cristian – 895 (-1);
  • 95. Ana Bogdan – 698 (-5);
  • 105. Irina Bara – 629 (-1);
  • 125. Mihaela Buzărnescu – 522 (-2);
  • 161. Alexandra Cadanţu-Ignatik – 402

Iga Swiatek domină autoritar clasamentul WTA

Pe primul loc în clasamentul WTA se află poloneza Iga Swiatek. Poloneza vine dup[ victoria fantastică de la turneul WTA 500 de la Stuttgart. Pentru poloneză a fost al al şaptelea trofeu la simplu, după cele de la Roland Garros – 2020, Adelaide, Roma – ambele 2021 şi Doha, Indian Wells şi Miami – toate trei 2022. Ea are acum o serie uluitoare de 23 de victorii consecutive în circuit, aflându-se la al patrulea trofeu consecutiv.

Reclamă

Pe locul 2 în clasamentul WTA se află Paula Badosa din Spania.

Cum arată TOP 10 WTA

Emma Răducanu, aproape de a intra în TOP 10

Emma Răducanu este aproape de a intra în TOP 10 cele mai bune jucătoare din lume. Jucătoarea britanică cu tată român se află pe locul 11 WTA, cel mai bun din carieră. Faţă de ultimul clasament, Emma Răducanu a urcat o poziţie. Perfomanţa Emmei Răducanu nu a fost trecută cu vederea.

Reclamă

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a fost recompensată, duminică, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat online, cu Premiul Laureus la categoria “Revelaţia anului”.

“Mulţumesc foarte mult Academiei Laureus pentru vot. Înseamnă foarte mult pentru mine să primesc acest premiu şi vreau să îi felicit pe ceilalţi nominalizaţi. Simt că a fost un an foarte bun, dar mai am mult de muncă. Mulţumesc foarte mult”, a spus Răducanu într-un filmuleţ postat pe Facebook de Laureus.

Emma Răducanu a fost nominalizată alături de înotătoarea australiană Ariarne Titmus, tenismenul rus Daniil Medvedev, atletul indian Neeraj Chopra, fotbalistul spaniol Pedri şi atleta din Venezuela Yulimar Rojas.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep