Închide meniul

Performanţă remarcabilă reuşită de Raluca Olaru. Va juca finala de dublu a turneului de la Roma!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2020, 12:42

Performanţă remarcabilă reuşită de Raluca Olaru. Va juca finala de dublu a turneului de la Roma!

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Raluca Olaru, aproape de a câştiga finala turneului de dublu de la Roma

Olaru şi Friedsam au trecut, în penultimul act, de niponele Shuko Aoyama şi Ena Shibahara. Meciul s-a decis în super tie-break, după o oră şi 28 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Friedsam/Olaru – Aoyama/Shibahara 3-6, 6-2, 10-4

Românca nu a avut cel mai bun start alături de partenera ei. Primul set le-a revenit adversarelor, care erau cap de serie numărul 7. Olaru şi Friedsam au avut o revenire remarcabilă. S-au impus cu 6-2 în actul secund şi cu 10-4 în super tie-break.

Dublul româno-german va juca, în premieră, într-o finală WTA. Se anunţă un meci de senzaţie. De pe cealaltă parte a tabloului pot veni Barbora Strycova şi Su-Wei Hsieh. Principalele favorite urmează să întâlnească, în semifinale, perechea formată din Hayley Carter şi Luisa Stefani.

Performanţa obţinută de Olaru vine în ziua în care Simona Halep s-a calificat în careul de aşi al probei de simplu. Constănţeanca a profitat de abandonul Yuliei Putintseva. Campioana de la Wimbledon domina categoric meciul şi conducea cu 6-2, 2-0.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și