Închide meniul

Performanţă uriaşă pentru Irina Begu! S-a calificat în finala turneului de la Cleveland, după un meci colosal cu Magda Linette

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 23:48

Performanţă uriaşă pentru Irina Begu! S-a calificat în finala turneului de la Cleveland, după un meci colosal cu Magda Linette

Irina Begu, în finala turneului de la Cleveland

Profimedia

Irina Begu, locul 74 WTA, s-a calificat, vineri, în finala turneului de categorie WTA 250 de la Cleveland.  Begu a trecut în semifinale de poloneza Magda Linette, locul 51 WTA şi cap de serie 6, scor 7-6 (5), 6-2, după o oră şi 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiul pentru calificarea în finală este de 16.398 de dolari şi 180 puncte. În finală, Irina Begu se va duela cu câştigătoarea partidei dintre spaniola Sara Sorribes Tormo (43 WTA) şi estona Anett Kontaveit (30 WTA).

Begu s-a calificat în prima finală după 4 ani. Ea a obţinut în iulie 2017 titlul la BRD Bucharest Open. Pentru româncă, este a opta finală a carierei.

Gabriela Ruse, performanţă fantastică la US Open

Nu doar Irina Begu a reuşit o performanţă fantastică. Gabriela Ruse, locul 108 WTA, s-a calificat, vineri, pe tabloul principal la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Gabriela Ruse a trecut în ultimul tur al calificărilor de italianca Federica di Sarra, locul 237 mondial, scor 6-3, 6-0. Pe tabloul principal la US Open mai sunt Simona Halep, locul 13 WTA şi favorită 12, Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina Begu (74 WTA) şi Ana Bogdan.

Reclamă

În calificări au fost eliminate Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Jaqueline Cristian.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și