Închide meniul
NEWS ALERT

Poliţia şi ambulanţa, chemate la Adunarea Generală a FRT. Ion Ţiriac şi-a pierdut răbdarea. „Opreşte şedinţa şi dă-l afară!”

Publicat: 26 iulie 2021, 19:27 / Actualizat: 27 iulie 2021, 11:28

Poliţia şi ambulanţa, chemate la Adunarea Generală a FRT. Ion Ţiriac şi-a pierdut răbdarea. „Opreşte şedinţa şi dă-l afară!

Scandal la Adunarea Genrală a FRT

Facebook FRT

  • Ion Ţiriac şi-a depus demisia
  • Şedinţă cu scandal la Federaţie de Tenis

Ion Ţiriac şi-a depus mandatul în Adunarea Generală de luni de la FRT. El era preşedinte din 2019, când l-a învins pe Marius Vecerdea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia şi ambulanţa, chemate la Adunarea Generală a FRT

Chiar Vecerdea a provocat un scandal monstru. Acesta a luat cuvântul pentru a-l critica pe Ion Ţiriac, deşi nu este membru cu drept de vot.

„Din postura de membru afiliat, şi nu asociat, am dreptul să iau cuvântul. Am o simplă calitate de pasionat al tenisului… şi e o mare ruşine, domnule Ţiriac, să nu menţionaţi centrul regional din Sibiu, o investiţie foarte mare. Lăsaţi-mă să vorbesc, pentru că am avut aici un personaj care a vorbit 24 de minute în calitate de demisionar (n.r. – Ion Ţiriac). Lăsaţi-mă să răspund la minciunile pe care le-a debitat.  (…) Ce faceţi cu federaţia asta? Nimic, zero, zero, zero… păi nu vă e ruşine?”, a spus Vecerdea.

Reclamă

Un alt membru prezent la şedinţă i-a smuls microfonul din mână lui Vecerdea. La un moment dat, Ţiriac a cerut: „Opreşte şedinţa şi dă-l afară”.

Momentul poate fi urmărit pe înregistrarea şedinţei, postate pe pagina de Facebook a FRT, la 1:22:00.

Reclamă

Poliţia şi ambulanţa chemate la Adunarea Generală a FRT

Ion Ţiriac şi Vecerdea au părăsit sala de şedinţă. Acesta din urmă a sunat la Poliţie şi la 112, susţinând că a fost agresat.

Adunarea Generală s-a reluat după o pauză de aproximativ 20 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu votaţi pentru că votul este viciat până nu rezolv agresiunea la care am fost supus”, a încercat Vecerdea să se opună votului pentru bilanţul contabil a instituţiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea