Închide meniul

Prietena lui Bernard Tomic, făcută praf de Nick Kyrgios. "Trebuie să mă spăl singură pe cap". Detalii din carantină

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 7:45

Reclamă
Prietena lui Bernard Tomic, făcută praf de Nick Kyrgios. "Trebuie să mă spăl singură pe cap". Detalii din carantină

ProfimediaImages

Vanessa Sierra şi Bernard Tomic, în Australia

"Nu mă deranjează Bernie, dar domnişoara nu are clar nicio perspectivă. Scene ridicole", a scris Kyrgios pe Twitter, iar postarea a ajuns în toate colţurile lumii. El l-a criticat şi pe Novak Djokovic, pe care l-a numit o "unealtă". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Sierra susţine că vorbele de mai jos au fost extrase din context şi că ar fi primit şi ameninţări cu moartea. "Eu nu îmi spăl singură părul. Niciodată nu fac asta. E un lucru pe care nu îl fac. Am o coafeză care face asta pentru mine de două ori pe săptămână. De-abia aştept să ies din carantină să rezolv problema", a scris aceasta.  

Simona Halep a primit rezultatul testului anti-Covid-19

Simona Halep a primit veşti bune. Nu a fost depistat niciun caz de infectare în grupul jucătorilor care au intrat în carantină la Adelaide.

Halep are dreptul la cel mult cinci ore de antrenament în fiecare zi, în condiţii strict monitorizate. Ea trebuie să facă zilnic teste de Covid-19, potrivit măsurilor prezentate de organizatori.

Reclamă
Reclamă 4

Halep este cazată într-un hotel de lux, alături de vedete precum Djokovic, Nadal şi surorile Williams. Cu toţii vor participa la un turneu demonstrativ la Adelaide. Unii dintre ceilalţi jucători, carantinaţi la Melbourne, au fost însă nemulţumiţi.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și