Închide meniul

Prima reacţie a lui Shuai Peng după ce lumea tenisului fusese îngrozită de dispariţia ei: „Își dorește ca viața sa privată să fie respectată pentru moment”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 21:55

Prima reacţie a lui Shuai Peng după ce lumea tenisului fusese îngrozită de dispariţia ei: „Își dorește ca viața sa privată să fie respectată pentru moment

Prima reacţie a lui Shuai Peng după ce lumea tenisului fusese îngrozită de dispariţia ei

Profimediaimages

  • Shuai Peng, prima reacţie după dispariţie
  • Mesajul Simonei Halep pentru Shuai Peng

„Ne-a explicat că este în siguranță, sănătoasă și trăiește în locuința sa din Beijing, dar își dorește ca viața sa privată să fie respectată pentru moment. De aceea preferă să își petreacă timpul cu prietenii și familia în acest moment. Va continua să fie implicată în tenis, sportul pe care îl iubește atât de mult”, a explicat CIO, potrivit L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La discuţia care a durat 30 de minute au participat şi Emma Terho, preşedinta Comisiei CIO a Sportivilor, şi Li Lingwei, membru CIO din China.

Reclamă

Shuai Peng a mulţumit CIO pentru grija arătată pentru ea şi a explicat că este bine şi în siguranţă, acasă la Beijing, însă a adăugat că vrea să i se respecte intimitatea în acest moment. De aceea preferă să îşi petreacă timpul cu prietenii şi familia. Ea va continua să fie implicată în tenis, sportul pe care îl iubeşte mult, a precizat CIO.

“M-a liniştit să văd că Peng Shuai era bine, ceea ce reprezenta îngrijorarea noastră principală. Ea părea să fie relaxată. I-am oferit susţinerea noastră şi să rămânem în legătură în orice moment convenabil pentru ea, ceea ce evident că a apreciat”, a declarat Emma Terho.

Reclamă

La finalul apelului, Thomas Bach a invitat-o pe Shuai Peng la masă în ianuarie 2022, când el se va afla la Beijing, iar sportiva a acceptat invitaţia. Cei doi au convenit ca la masă să vină şi Emma Terho şi Li Lingwei.

Citește și:

Mesajul Simonei Halep pentru Shuai Peng

Simona Halep a postat, vineri, în social media, un mesaj pentru chinezoaica Shuai Peng, care nu mai avusese nicio apariţie publică după ce l-a acuzat pe un fost vicepremier al Chinei de agresiune sexuală.

Shuai Peng susţine că acesta a forţat-o să facă sex în urmă cu trei ani, înainte de a o face amanta lui. Această acuzaţie a fost postată pe scurt pe 2 noiembrie pe contul oficial Weibo, echivalent chinezesc al Twitter, al jucătoarei. China a blocat rapid orice referire la acest mesaj. iar AFP nu a putut confirma dacă a fost scris personal de Shuai Peng. De atunci, Shuai Peng a dispărut şi nimeni nu mai ştie nimic despre ea.

Reclamă 4 / 0/3

“Peng Shuai, te rog să ştii că sunt alături de tine colegii tăi. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a notat Halep pe Twitter, postând şi o imagine cu Peng, cu hashtag-ul #whereispengshuai.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”