Închide meniul

Primele veşti bune pentru Simona Halep. În ce turneu de Grand Slam ar putea să joace la toamnă. Anunţul organizatorilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 11:08

Primele veşti bune pentru Simona Halep. În ce turneu de Grand Slam ar putea să joace la toamnă. Anunţul organizatorilor!

Profimediaimages

Simona Halep, nerăbdătoare să joace din nou la Roland Garros

Francezul a dezvăluit că turneul care trebuia să ia startul chiar astăzi este pe punctul de a fi reprogramat. Cel mai probabil, competiţia din capitala Franţei va avea loc în această toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupta pentru trofeul de la Roland Garros se mută în septembrie

Roland Garros este chiar primul turneu de Grand Slam câştigat de Simona Halep. Românca a ridicat trofeul în 2018, iar anul trecut s-a oprit în sferturi.

"Nu s-a făcut încă anunţul oficial. Roland Garros ar putea să aibă loc la finalul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie. Vom vedea ce se va întampla în următoarele două luni. Ne vom adapta oricărei cerinţe a Guvernului, trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti", a declarat directorul French Open, Guy Forget, pentru Europe 1.

Se caută soluţii pentru ca Roland Garros să nu fie programat în acelaşi timp cu US Open.

"Am colaborat cu ATP, WTA şi ITF, dar continuă să fie multe semne de întrebare. Oraşul New York este mul mai afectat de coronavirus decât capitala Franţei. Ei au şi multe alte probleme organizatorice. Trebuie să facă anunţul la mijlocul lunii iunie, să ne spună ce se va întâmpla cu US Open", a mai spus Forget pentru sursa citată.

Reclamă

US Open este singura competiţie majoră în care Simona Halep nu a jucat finala. În 2015 a fost cel mai aproape, dar a fost eliminată în penultimul act.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și