Închide meniul

Proiectul de suflet al Simonei Halep, în „paragină”. Cum a ajuns să arate după cinci ani

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2023, 9:41

Reclamă
Proiectul de suflet al Simonei Halep, în „paragină. Cum a ajuns să arate după cinci ani

Proiectul de suflet al Simonei Halep, în "paragină".

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Proiectul de suflet al Simonei Halep a fost lăsat de izbelişte. Este vorba despre site-ul oficial al campioanei noastre, simonahalep.com, care nu a mai fost updatat de mai bine de un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep îşi lansa site-ul oficial pe 1 decembrie 2018 şi Simo îi invita pe fani să-l acceseze pentru a vedea detalii legate de turneele la care participă şi de rezultatele obţinute.

Proiectul de suflet al Simonei Halep, în „paragină”

La mai bine de cinci ani de la apariţie, site-ul nu mai are nicio informaţie noua despre Simona Halep. Ultimul articol din categoria „Ultimele ştiri” a fost scris pe 15 august 2022, atunci când Simo cucerea titlul de la Rogers Cup.

De atunci, niciun detaliu despre situaţia în care se află sportiva noastră, care a fost ulterior suspendată din circuit pentru următorii patru ani.

Patrick Mouratoglou a „rămas” antrenorul Simonei Halep

Chiar dacă a anunţat zilele trecute că nu a mai vorbit cu Patrick Mouratoglou de mai multe luni şi că a întrerupt legătura cu academia acestuia, la categoria „echipă”, francezul este cel care e trecut ca antrenor.

Reclamă

„În aprilie 2022, el a pornit într-o nouă călătorie alături de fosta numărul 1 mondial Simona Halep, cu scopul de a adăuga mai multe titluri de Grand Slam numelui ei”, se arată pe simonahalep.com.

Atunci când vine vorba de fundaţia Simona Halep, ultimele imagini sunt cele de la Sports Festival din 2019, atunci când Halep a participat la Cluj alături de Darren Cahill, Fabio Fonigni sau Daniela Hantuchova.

Simona Halep a dezvăluit prin ce calvar a trecut în ultimul an

Pe de altă parte, Simona Halep a avut parte de cel mai greu an din punct de vedere profesional. Românca de 32 de ani a fost suspendată de ITIA pentru patru ani din circuit, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Reclamă 4 / 0/3

Simona încearcă acum să scape măcar de o parte din suspendarea de 4 ani. Singura speranţă a Simonei Halep se leagă de verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cazul româncei va fi judecat în perioada 7-9 februarie 2024.

„A fost un șoc pentru mine când am primit scrisoarea că, la proba mea de urină, doar la proba mea de urină, rezultatul a ieșit pozitiv, cu o cantitate infimă de substanță, o substanță interzisă.

M-am luptat cu partea emoțională, pentru că a apăsat foarte greu pe umerii mei, iar când am văzut cât de mult este dezbătut în public acest subiect, chiar mi-a fost afectată sănătatea mintală”, a spus Halep, citată de euronews.ro.

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și