Închide meniul
Foto

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Incident incredibil la marea finală de la Australian Open 2022. Un bărbat a intrat pe teren și jocul a fost întrerupt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 13:11

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Incident incredibil la marea finală de la Australian Open 2022. Un bărbat a intrat pe teren și jocul a fost întrerupt

Incident incredibil la marea finală de la Australian Open 2022

Colaj Getty Images

Imediat, oamenii legii au venit lângă cei doi jucători, pentru ca aceștia să fie în siguranță. Între timp, bărbatul a fost evacuat de pe teren, după un minut, și jocul s-a reluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a protestat împotriva felului în care au fost tratați, în ultima perioadă, refugiații din Australia. ”Opriți detenția refugiaților!”, scria pe bannerul pe care acesta l-a adus pe teren.

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Incident rar: un fan a intrat pe teren

Incidentul a venit într-un moment complicat pentru Rafael Nadal, care se afla la serviciu, în postura de a salva o minge de break și de a câștiga setul secund, la 5-3.

Următorul punct a fost ajudecat de Nadal, care însă nu a reușit să închidă și setul. S-a ajung în tie-break, acolo unde rusul, chiar dacă a fost condus cu 2-0, a revenit și a dus scorul la 2-0 la seturi, 6-2, 7-6.

Reclamă

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Punct uriaș între cei doi

Setul doi al finalei dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev a adus și unul dintre cele mai frumoase puncte ale turneului.

Cei doi au avut parte de un raliu de 40 de lovituri, în care s-au apărat pe rând. Nadal a fost nevoit să inventeze un backhand care a picat sub fileu, la care rusul nu a mai avut niciun răspuns.

A fost punctul care l-a ajutat pe Nadal să facă break-ul în setul 2 și să treacă în avantaj, 3-1. Evident, toată lumea s-a ridicat și i-a aplaudat pe cei doi ”gladiatori”, după un schimb entuziasmant.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și