Închide meniul
VIDEO

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Punct epic în finala de la Australian Open 2022. 40 de lovituri și un unghi rar găsit de Rafa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 12:35

Rafael Nadal – Daniil Medvedev | Punct epic în finala de la Australian Open 2022. 40 de lovituri și un unghi rar găsit de Rafa

Punct epic în finala de la Australian Open 2022

Getty Images

Cei doi au avut parte de un raliu de 40 de lovituri, în care s-au apărat pe rând. Nadal a fost nevoit să inventeze un backhand care a picat sub fileu, la care rusul nu a mai avut niciun răspuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost punctul care l-a ajutat pe Nadal să facă break-ul în setul 2 și să treacă în avantaj, 3-1. Evident, toată lumea s-a ridicat și i-a aplaudat pe cei doi gladiatori, după un schimb entuziasmant.

Rafael Nadal – Daniil Medvedev, marea finală de la Australian Open 2022

Nadal poate să scrie istorie în finala cu Daniil Medvedev. Spaniolul la un singur succes distanță de a câștiga cel de-al 21-lea său Grand Slam. I-ar depăși astfel pe Roger Federer și Novak Djokovic și ar deveni cel mai titrat jucător din istoria tenisului la turneele de Mare Șlem.

Anul trecut, Medvedev a jucat finala la US Open cu Novak Djokovic, care era, la fel ca Nadal acum, în căutarea titlului de Grand Slam cu numărul 21, Rusul s-a impus atunci surprinzător, fiind outsider, iar Djokovic, Federer și Nadal au rămas la egalitate perfectă, 20.

Reclamă

Daniil Medvedev, pregătit pentru duelul de cinci stele cu Rafael Nadal

„De prea multe ori am pierdut meciuri din cauza emoțiilor negative. Am pierdut cumva din energie și a trebuit să mă recalibrez, dar e bine că am câștigat. A fost un meci foarte strâns. Am greșit niște minge pe care le puteam juca mai bine. Am încercat să-i citesc serviciul, să-i pun mingiile în teren. Sunt pregătit pentru finală.

Din nou, joc cu cineva care caută Slam-ul 21. Nu știu pentru cine va striga Novak în fața televizorului. Bineînțeles că îmi aduc aminte de meciul cu Rafa. Sunt pregătit!”, a spus Medvedev, despre finala cu Rafael Nadal.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și