Închide meniul

Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”

Publicat: 29 aprilie 2024, 22:35 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 23:38

Reclamă
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului

Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid

Rafael Nadal, la finalul unui meci - Profimedia Images

Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Tenismanul spaniol s-a calificat, luni, în optimile turneului ATP 1000 de la Madrid, după ce l-a învins pe argentinianul Cachin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal (37 de ani, locul 512 ATP) a avut de trei ore şi patru minute pentru a se impune în meciul din 16-imi disputat împotriva jucătorului argentinian Pedro Cachin (29 de ani, locul 91 ATP). Nadal a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 6(5)-7, 6-3, şi va juca în optimi cu tenismanul ceh Jiri Lehecka (22 de ani, locul 31 ATP).

Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid

„Îmi place foarte mult să joc aici, nu pot să cer mai mult! Tot acest timp pe care îl acumulez pe teren săptămâna aceasta are o mare valoare pentru mine, atât din punct de vedere emoţional, cât şi din punct de vedere al tenisului”, a declarat Rafael Nadal la interviul de după meciul cu Pedro Cachin.

La fileu, la finalul partidei de la Madrid, Nadal a făcut un gest de pus în ramă. Cachin i-a cerut un tricou pe care să-l aibă amintire, iar Matadorul nu a stat pe gânduri, „Da, sigur că da”, a răspuns Nadal, în aplauzele spectactorilor de la Caja Magica.

Dorinţa lui Rafael Nadal

Rafael Nadal a declarat că i-ar plăcea să continue să joace suficient de mult timp astfel încât fiul său să îşi amintească de el pe teren. Campionul de 22 de ori la Grand Slamuri recunoaşte însă că timpul nu este de partea sa, relatează Reuters.

Reclamă

Spaniolul în vârstă de 37 de ani, care a declarat că se aşteaptă să se retragă după sezonul 2024, a revenit în competiţii la Brisbane, în ianuarie, după aproape un an de absenţă din cauza unei accidentări la şold.

El a fost apoi absent pentru încă o perioadă din cauza unei probleme la coapsă şi, deşi a revenit săptămâna trecută la Barcelona, el spune că este departe de a fi în formă maximă şi nu ştie dacă va juca la Roland Garros, luna viitoare.

„Ei bine, mi-ar plăcea să joc un pic mai mult timp şi să-i ofer o amintire cu mine jucând tenis”, a spus Nadal despre faptul că joacă în faţa fiului său.

Reclamă 4 / 0/3

„Acesta va fi lucrul ideal pentru mine, pentru soţia mea şi pentru familia mea. Probabil că nu voi reuşi să fac acest lucru să se întâmple. Dar cel puţin sunt fericit că am avut în jurul meu o echipă grozavă şi o familie şi prieteni pe parcursul întregii mele vieţi, care m-au ajutat în toate modurile pentru a fi fericit.”

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și