Închide meniul

Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2024, 21:14

Reclamă
Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans dintre cei doi titani

Novak Djokovic - Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat "ultimul dans" dintre cei doi titani

Rafael Nadal şi Novak Djokovic, înaintea duelului de la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia

Meciul Novak Djokovic – Rafael Nadal s-a terminat 6-2, 7-6. Cei doi mari campioni din tenis s-au întâlnit pentru ultima oară în cadrul turneului demonstrativ Six Grand Slam. Marele campion spaniol se va retrage luna viitoare, după Cupa Davis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost meciul cu numărul 61 între Djokovic şi Nadal, iar sârbul conduce după această victorie cu 32-29.

Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani

Update 21:14: S-a încheiat o eră! Novak Djokovic a câştigat meciul cu Rafael Nadal, scor 6-2, 7-6(5) şi conduce întâlnirile directe cu 32-29 în faţa spaniolului. Acesta a fost „ultimul dans” al lui Rafael Nadal, marele campion spaniol urmând să se retragă din activitate după Cupa Davis.

Update 20:15: Novak Djokovic a câştigat primul set al meciului cu Rafael Nadal: 6-2.

Update 19:30: A început ultimul meci dintre Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Reclamă
Reclamă

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au început turneul direct din semifinale. Jannik Sinner, cel care l-a învins pe Daniil Medvedev fără mari bătăi de cap joi seară, l-a întâlnit vineri pe sârb, la doar câteva zile după ce l-a învins în finala de la Shanghai. Italianul s-a impus cu 6-2, 6-7(0), 6-4.

În a doua semifinală, Carlos Alcaraz, cel care l-a învins pe Holger Rune în primul meci, l-a întâlnit pe Rafael Nadal, jucătorul cu care a făcut pereche la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul din acest an de la Roland Garros şi Wimbledon nu i-a dat mari şanse marelui Rafael Nadal, pe care l-a învins cu un dublu 6-3. Regele zgurii a anunţat săptămâna trecută că se va retrage la finalul acestui sezon, după finala Cupei Davis.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic vor avea ocazia să se întâlnească sâmbătă în episodul cu numărul 61 al rivalităţii lor uriaşe. Sârbul conduce cu 31-29 în întâlnirile directe, ultimul meci având loc în vara acestui an, la Jocurile Olimpice de la Paris. Djokovic s-a impus atunci cu 6-1, 6-4.

Reclamă

Dacă Rafael Nadal şi Novak Djokovic se vor întâlni în finala mică, finala mare le aparţine lui Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz. Cei doi s-au întâlnit recent şi în ultimul act de la Beijing, acolo unde spaniolul s-a impus după o finală de peste trei ore.

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Nu cred că e nevoie”

Rafael Nadal, unul dintre cei şase participanţi la Six Kings Slam, şi-a anunţat recent retragerea din tenis. Marele campion spaniol îşi va încheia activitatea în luna noiembrie, după finala Cupei Davis.

Înaintea turneului demonstrativ din Arabia Saudită, Rafael Nadal a oferit un interviu în care a fost întrebat despre posibilitatea de a-l întâlni, din nou, pe marele său rival. Spanionul a început să râdă atunci când a vorbit despre rivalitatea cu Djokovic şi despre posibilitatea unui nou duel:

„Am jucat unul împotriva celuilalt de atâtea ori în carierele noastre, nu e nevoie să jucăm din nou (n.r. râde). Pentru mine a fost mereu o provocare să joc împotriva lui Novak, este un mare rival, un jucător care m-a făcut să ajung la cel mai înalt nivel. Cred că amândoi am avut acest sentiment, la fel şi Roger. Noi trei ne-am ajutat mereu să ajungem la cel mai înalt nivel”, a declarat Rafael Nadal, citat de puntodebreak.com.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

AEK Atena – PAOK Salonic LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu e lider înaintea derby-ului din Grecia

22:19

VideoMax Verstappen, savuros după ce a câştigat a 11-a cursă de sprint din totalul de 16: „Nu îmi plac”

22:10

Bernadette Szocs – Maria Xiao LIVE VIDEO (11:30, AntenaPLAY). Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

22:03

Nicolae Stanciu, pasă de gol în remiza lui Damac! Ce note au primit cei doi români din echipa lui Cosmin Contra

21:46

VideoPerformanţă unică în cariera lui Bernadette Szocs, la Campionatul European Individual! „Şi-a îndeplinit un vis”

21:37

VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

1 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 2 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 3 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 4 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 5 Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!” 6 Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”
Citește și