Închide meniul

Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a adus primul punct în România – Italia din FED Cup: "Mă simt obosită, am crampe!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 14:19

Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a adus primul punct în România – Italia din FED Cup: "Mă simt obosită, am crampe!"

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Gabriela Ruse

De asemenea, Gabriela Ruse a punctat că este foarte greu ”să intri pe teren şi să joci pentru ţara ta”. România – Italia 1-2, după primele trei meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram foarte emoţionată la început, apoi am înţeles mai bine ce trebuie să fac. E 1-2, va intra Miki, sperăm la o victorie, suntem alături de ea. E a doua oară când vin la Cluj şi dacă nu câştigăm, nu mai vin a treia oară. A fost o presiune pentru că ştiam că dacă nu voi câştiga, România va pierde întâlnirea, dar în acelaşi timp nu aveam nimic de pierdut. Cumva, am reuşit, nu ştiu cum, nu-mi vine să cred şi nu am jucat cel mai bun tenis al meu. E foarte greu să intri pe teren şi să joci pentru ţara ta.

Mă simt obosită, am crampe, dar sunt fericită că am câştigat primul meu meci în Fed Cup.  Eu nu am mai jucat după cinci luni, este al treilea meci după accidentarea la deget şi s-a simţit că nu am avut meciuri. Nu am făcut ceva special, am încercat să mă relaxez, acel 1%. Acest punct adus României a fost vital. Îmi doresc ca Miki să fie bine fizic, să reuşească. La cum a jucat ieri, în momentul de faţă cred că se poate. Nu am apucat să vorbesc cu ea acum, o să merg la meci şi o ţip cât pot de tare”, a declarat Gabriela Ruse, conform news.ro.

FED Cup România – Italia! România trebuie să câştige toate meciurile pentru a învinge Italia

Sâmbătă mai sunt programate meciurile Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi dublul Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

După trei partide, Italia conduce cu 2-1 la general. Vineri, în primele două meciuri, Irina Bara a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto, scor 6-1, 6-4, şi Mihaela Buzărnescu a pierdut în faţa Martinei Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7 (5).

Reclamă

Echipa care câştigă barajul va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. Echipa care pierde va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și