Închide meniul

Reacţia lui Alexander Zverev după acuzaţiile fără precedent făcute de Olga Sharypova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 9:02

Reacţia lui Alexander Zverev după acuzaţiile fără precedent făcute de Olga Sharypova

ProfimediaImages

Alexander Zverev, aici pe terenul de tenis, e acuzat de o fostă iubită

"Ultimele zile au fost o provocare pentru mine. Voi fi tată la 23 de ani. Și abia aștept copilul. Chiar dacă eu și Brenda nu mai suntem împreună, avem o relație bună și voi fi un tată responsabil. Împreună vom avea grijă de acea mică persoană care se pregătește să crească. Dar nu vreau să mai spun nimic public despre acest subiect privat. Sunt sigur că eu și Brenda ne putem descurca fără ca presa să fie implicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat acuzațiile nefondate ale fostei mele iubite, Olga Sharypova, pe care le-am citit în presă. Mă întristează Ne știm de când eram copii și am împărțit multe experiențe împreună. Regret foarte mult că ea face aceste afirmații. Aceste acuzații nu sunt adevărate. Am avut o relație și s-a terminat în urmă cu mult timp. Nu știu de ce Olga face acuzații acum. Sper ca noi doi să găsim un mod de a ne înțelege rezonabil și într-un mod respectuos”, a scris Zverev, pe Instagram. 

Acuzaţii halucinante la adresa lui Alexander Zverev

Olga Sharypova a lansat o serie de acuzaţii uluitoare la adresa jucătorului de tenis din Germania. Cuvintele grele au venit la puţin timp după ce românca Brenda Patea a dezvăluit că este însărcinată cu Zverev.

"Am ieșit (n.r- cu câteva zile înainte de US Open 2019) cu Dasha Medvedeva (n.r- soția lui Daniil Medvedev) și cu prietenul meu. Am întârziat puțin și Sasha s-a enervat din această cauză. Am ajuns acasă și ne-am certat. Mereu ne certam din nimic. Am scris pe Instagram că a încercat să mă sufoce cu o pernă și mi-a răsucit brațele. Am încercat să fug din camera de hotel de mai multe ori, dar nu m-a lăsat. În cele din urmă am fugit desculță și cu un telefon pe hol.

Mă ascundeam într-un hotel, dar el m-a găsit. Am plâns și am încercat să fug. El a vrut să mă întorc ca să vorbim. Am înțeles că nu poate fi vorba de un dialog, m-am speriat și am încercat să fug. Dar Sasha m-a împins în perete și mi-a zis că nimănui nu-i va păsa, indiferent de ce mi-ar face. Au apărut niște oameni și am putut fugi pe stradă. Eram singură. Noroc că am avut un telefon și am putut telefona unui prieten. În august a fost înfricoșător. M-am temut pentru viața mea. De ce spun tocmai acum? Pentru că era înfricoșător”, a postat Olga Sharypova pe reţelele de socializare.

Reclamă

"Am fost bătută și nu o mai tac! Vreau să vă povestesc ceva personal și dur pentru mine, ceva ce am experimentat și am lăsat în trecut. Scris asta pentru ca fetele care trec printr-o asemenea situație să nu se simtă singure și să găsească puterea de a merge mai departe. Am fost victima violenței domestice!

Prima dată s-a întâmplat la începutul relației. Am avut o ceartă și am fost lovită cu capul de perete cu atât de multă putere încât am rămas întinsă pe podea. A încercat să mă sufoce cu o pernă, m-a lovit cu capul de perete și mi-a răsucit brațele. În acel moment mi-a fost frică pentru viața mea. La un moment dat nu puteam respira de frică!", a mai dezvăluit rusoaica. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și