Închide meniul
Video

Reacţia Simonei Halep când a auzit despre posibila colaborare dintre Emma Răducanu şi Darren Cahill. Simo a dezvăluit ce urmează pentru Darren

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2021, 14:45 / Actualizat: 27 septembrie 2021, 20:13

Reacţia Simonei Halep când a auzit despre posibila colaborare dintre Emma Răducanu şi Darren Cahill

Profimediaimages

„Mi s-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante”, a spus Simona Halep.

Emma Răducanu, sfătuită să lucreze cu fostul antrenor al Simonei Halep

Jaiden Micheal, un cunoscut om de televiziune britanic, o sfătuieşte pe Emma Răducanu să îl numească antrenor pe Darren Cahill. „Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!”, i-a transmis acesta Emmei Răducanu.

„În acest moment al carierei am nevoie de cineva care are mai multă experiență în circuitul WTA. E nevoie de asta mai ales acum, pentru că sunt tânără şi trebuie să am lângă mine un antrenor care să mă ghideze şi să fi trecut deja prin asta.

Niciodată nu am visat că voi câştiga US Open. Sunt pe locul 22 în lume, ceea ce este cu adevărat nebunesc pentru mine„, a transmis Emma Răducanu, potrivit BBC.

Reclamă

Au apărut şi numele posibililor viitori antrenori ai Emmei Răducanu. Potrivit tennishead.net, Darren Cahill este pe lista scurtă, alături de Greg Rusedski, Tim Henman, Nigel Sears, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou. Chiar şi fostul antrenor al lui Naomi Osaka, Sascha Bajin, este în cărţi.

Antrenorul australian a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că nu va mai face parte din echipa ocupantei locului 14 WTA. Darren Cahill a reacţionat pe Twitter, la postarea Simonei. „Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fiu, alături de tine, în această incredibilă călătorie. Îmi amintesc această fotografie, de mai sus, de parcă ar fi fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. Eşti o jucătoare extraordinară dar, cel mai important, o persoană grozavă şi un bun prieten. Toate cele bune, Simo„, a transmis Cahill.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și