Închide meniul

Rică Răducanu, despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: „Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2022, 14:43

Rică Răducanu, despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: „Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva

Reacţia lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram

Rică Răducanu a făcut o declaraţie controversată despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. „Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”, susţine fostul mare portar al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

Rică Răducanu, despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr.

Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a spus Răducanu, citat de ego.ro.

Simona Halep a suferit o operaţie estetică!

Simona Halep a suferit o operaţie estetică. Din cauza problemelor cu respiraţia acuzate în ultima perioadă, Simo s-a operat la nas. A profitat de acest moment pentru a avea parte şi de o intervenţie estetică.

Reclamă

„Salutare! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas.

Singurul mod în care putea fi rezolvată problema era operaţia. Doctorul Daniel Popescu s-a ocupat şi a profitat de oportunitate pentru a avea şi o intervenţie estetică. Mulţumesc! Totul a mers bine! Voi avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să încep să fac efort fizic. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Totul vine doar la câteva zile după ce Simona Halep şi Toni Iuruc au anunţat divorţul. Simona Halep a avut prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc. Cei doi s-au despărţit oficial la un birou notarial din nordul Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și