Închide meniul

Roger Federer, anunț devastator pentru fanii săi. A vorbit despre retragerea din tenis: ”Dacă asta a fost tot, a fost un final incredibil”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2020, 13:32

Roger Federer, anunț devastator pentru fanii săi. A vorbit despre retragerea din tenis: ”Dacă asta a fost tot, a fost un final incredibil”

Bestimage via Hepta

Roger Federer

Federer s-a operat în această vară la genunchi și a vorbit pentru prima dată de retragera din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-ar plăcea să merg în Australia, dar va fi foarte devreme pentru genunchiul meu. Am sperat să fiu la 100% capacitate până în octombrie, dar, din păcate, nu a fost cazul şi nici astăzi nu este cazul.

Va fi complicat pentru Australian Open. Nu vreau să fac următorul pas până nu sunt gata. Sunt curios să văd dacă (n.r. – Australian Open) va începe la 8 februarie. Desigur, ar fi util dacă aş avea puţin mai mult timp. Să vedem cum se vor desfăşura următoarele luni", a spus Roger Federer cu ocazia Swiss Sport Awards, o gală în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun sportiv elvețian din ultimii 70 de ani.

Roger Federer a pus la îndoială viitorul său în tenis

Roger Federer a vorbit și despre viitorul său în tenis și nu a exclus o retragere.

"Am făcut multă fizioterapie şi mult antrenament fizic în ultima vreme, acum să vedem cum merge tenisul. Mi-aş fi dorit să fiu mai avansat cu programul meu, dar sunt încă fericit că sunt acolo unde sunt acum.

Reclamă

Operaţia din iunie a fost un adevărat stop pentru mine. Dar de la această intervenţie am senzaţia că am avansat foarte mult. Îmi dau timp să mă decid. Următoarele trei luni vor fi cruciale pentru mine. Sper că mă voi întoarce pe teren în 2021 şi sper că mai e ceva de văzut la mine anul viitor. Dar dacă asta a fost tot, a fost un final incredibil (n.r. – de carieră) pentru mine, cu aceste Sport Awards", a mai spus Roger Federer, care a câștigat 20 de turnee de Grand Slam în carieră.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și