Închide meniul

Roger Federer, compliment uriaş de la Serena Williams: „E cel mai bun din toate timpurile” + Prima reacţie a elveţianului după eşecul de la Geneva

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 15:50

Roger Federer, compliment uriaş de la Serena Williams: „E cel mai bun din toate timpurile + Prima reacţie a elveţianului după eşecul de la Geneva

Profimediaimages

Roger Federer a fost eliminat încă de la primul meci jucat la Geneva

Roger Federer se chinuie să revină aproape de forma care l-a consacrat. În vârstă de 39 de ani, elveţianul a trecut prin două operaţii la genunchiul drept.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer: „Am aşteptări mai mari de la mine”

De la Australian Open 2020, el a jucat doar două turnee. În martie, a pierdut în sferturi la Doha, iar aseară a fost învins în 16-imi la Geneva, fază în care a fost calificat din oficiu.

Spaniolul Pablo Andujar s-a impus în trei seturi: 6-4, 4-6, 6-4. Federar s-a scuzat în faţa conaţionalilor.

„Abia aşteptam să joc aici, nu e nicio îndoială. (…) Am aşteptări mai mari de la mine. Simt că la antrenamente am jucat mult mai bine. Obiectivul nu este Roland Garros, ci sezonul pe iarbă, aşa că am timp”, a transmis Federer, citat de atptour.com.

Serena Williams: „Federer e genial”

Nici Serena Williams, de asemenea în vârstă de 39 de ani, nu se descurcă mai bine. Ea a fost eliminată din optimi, la Parma, de Katerina Siniakova: 6-7, 2-6.

Reclamă

Americanca a fost întrebată de jurnaliştii italieni despre revenirea lui Federer.

„Două cuvinte îl caracterizează pe Roger Federer: esența măreției. El are clasă, e uimitor ceea ce face, a schimbat tenisul! Acum vezi jucători de tenis jucând cum o face el. Se deplasează cum o face el, îi imită tehnica. Federer e genial.

Cred că e cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Uitați-vă la el! Nu ai cum să nu-ți placă Roger Federer, jocul său e fantastic. Dacă aș putea să joc și eu cum o face el…!”, a declarat Serena Williams, citată de aceeaşi sursă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și