Închide meniul
NEWS ALERT

Roger Federer, coşmar fără sfârşit! Elveţianul va suferi a treia operaţie la genunchiul drept. „Nu pot continua aşa!”

Reclamă

Publicat: 15 august 2021, 22:36

Roger Federer, coşmar fără sfârşit! Elveţianul va suferi a treia operaţie la genunchiul drept. „Nu pot continua aşa!

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer, în timpul unui meci la Wimbledon / Profimedia

Roger Federer a făcut anunţul pe contul său de Instagram. El va lipsi o perioadă îndelungată şi va rata în mod cert următorul turneu de la Grand Slam: US Open (30 august – 12 septembrie).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, coşmar fără sfârşit

„Salut, tuturor, sper că sunteţi bine. Nu a fost simplu după Wimbledon, am făcut multe verificări la genunchi cu doctorii. Nu pot continua aşa. Mi-au spus că dacă vreau să mă simt bine pe termen lung am nevoie de operaţie. Am decis să o fac.

Voi fi în cârje pentru multe săptămâni, apoi voi lipsi multe luni de pe teren. Va fi dificil, dar în acelaşi timp ştiu că este decizia corectă pentru că vreau să fiu sănătos, vreau să mai pot alerga mai târziu. De asemenea, vreau să-mi ofer o rază de speranţă că voi reveni în circuit cât de cât în formă.

Sunt realist, ştiu cât de dificil este la vârsta mea să faci încă o operaţie. (…) Sunt bine, vă mulţumesc pentru susţinere”, a transmis Roger Federer într-un mesaj video.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Roger Federer a jucat ultimul meci la Wimbledon

Ultimul meci al Federer a avut loc în sferturile de finală de la Wimbledon, când a fost învins surprinzător de polonezul Hubert Hurkacz: 3-6, 6-7, 0-6.

„Nu știu, chiar nu știu. Trebuie să mă regrupez. Scopul meu pentru anul trecut a fost să joc încă o dată la Wimbledon, ceea ce am reușit în acest an și m-a făcut foarte fericit. Voi vedea ce decizie voi lua. Normal că mi-ar plăcea să joc din nou aici, dar la o vârstă ca a mea nu știi niciodată”, a spus Federer la finalul acelui meci, lăsând impresia că nu va mai reveni la turneul londonez.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și