Închide meniul

Roger Federer și Rafael Nadal, criticați după momentele emoționante de la meciul de retragere al legendarului elvețian: ”Ciudat, rușinos, stânjenitor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2022, 20:05

Roger Federer și Rafael Nadal, criticați după momentele emoționante de la meciul de retragere al legendarului elvețian: ”Ciudat, rușinos, stânjenitor!”

Rafael Nadal şi Roger Federer

Roger Federer şi Rafael Nadal, momente emoționante / Profimedia

Roger Federer și Rafael Nadal au fost criticați după momentele emoționante de la meciul de retragere al legendarului elvețian. Cei doi mari rivali au plâns și s-au ținut de mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Higgins (47 de ani), campion mondial la snooker, i-a criticat pe cei doi legendari sportivi. Acesta descrie meciul de retragere al lui Federer ”ciudat, rușinos și stânjenitor”.

Roger Federer și Rafael Nadal, criticați după momentele emoționante de la meciul de retragere

„Mi-au fost arătate câteva fragmente din scenele televizate ale meciului de retragere al lui Roger Federer de la Laver Cup și, dacă sunt sincer, mi s-a părut că totul a fost puțin… Ciudat, rușinos, stânjenitor!

Nu m-am uitat la tot și mă bucur că nu am făcut-o. Ce jucător a fost și ce mare campion…. Dacă Ronnie se retrage, nu cred că voi fi acolo ținându-l de mână și plângând – nu voi face niciodată asta. Cum ar fi să-l țin de mână și să plâng? 

Îmi pare puțin rău pentru Andy Murray că s-a născut într-o epocă cu acești trei tipi, pentru că ei sunt cei mai buni din toate timpurile și el a reușit totuși să câștige Grand Slam-uri și alte titluri mari. Recunosc că, dacă aș fi fost eu în fața retragerii, ar fi fost doar o strângere de mână și aș fi ieșit din arenă!

Reclamă

Nu știu ce aș face dacă Ronnie m-ar ruga să joc la dublu cu el la ultimul său meci. Dar știu că le port cea mai mare stimă lui și lui Mark Williams, lui Ronnie pentru că a câștigat al șaptelea titlu și lui Mark pentru tot ce a făcut în snooker”, a declarat John Higgins, citat de eurosport.

Roger Federer: „Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit”

Roger Federer a vorbit despre recenta sa retragere şi a spus că este fericit, chiar dacă a rămas fără loc de muncă.

A rămas cu 20 de titluri de Grand Slam, capitol la care este pe 3, după Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

„Am pierdut ultimul meu meci de simplu (împotriva Polonezului Hurkacz, în sferturi la Wimbledon în 2021). Am pierdut ultimul meu meci de dublu (cu Nadal la Laver Cup din Londra).

Mi-am pierdut vocea deoarece am ţipat să încurajez echipa. Am pierdut ultima dată ca echipă. Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit. Sunt bine. Sunt foarte bine.  Ironic este că toată lumea se gândeşte la sfârşituri fericite, ca în basme, nu? Şi pentru mine aşa a fost, dar în moduri despre care nu am crezut că este posibil”, a declarat Federer pentru New York Times.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și